Hippo-suunnistuskoulu päätökseen hämäräseikkaillen

LS-37 lasten Hippo-suunnistuskoulu alkoi huhtikuussa kolmella maksuttomalla tutustumistapahtumalla. Keväällä ohjelmassa oli karttamerkkeihin tutustumista/kertaamista, kartan suuntaamista ja viestiharjoittelua. Syyskaudella kerrattiin opittuja asioita, harjoiteltiin rastivälin pätkimistä osiin ja opittiin, mitä tarkoittaa “kirkon torni”. Kauden aikana oli yhteensä neljä Kompassi-tapahtumaa, joihin ?❤️? lapsia osallistui kiitettävästi. Kompassi-viesteistä moni sai ensikosketuksen viestisuunnistukseen. Kevään bussiretki Särkänniemi-suunnistukseen oli monelle lapselle myös elämys!

Maanantai-iltana hämärän laskeutuessa Tapanilan metsään, iso joukko suunnistuskoululaisia lähti Krissen suunnittelemalle hämäräseikkailulle. Heijastimia seuraten vastaan tuli tehtävärasteja ja viimeisellä rastilla ihan ihka elävä satuhahmo Lumikki. Aika taianomainen seikkailu!

 

Päätöskerralla palkittiin kunniakirjoin joka tasoryhmästä 1-2 lasta:

Jooa Hyttinen (Oravat): Joka kerralla hymyssä suin ja täysillä mukana!

Hertta Silvonen (Ketut): Aina valmis vaikeammalle ja vanhempien radoille, jotta viestijoukkueet saadaan kasaan.
Tuukka Rantala (Ketut): Innokkaasti mukana, oikea ja iloinen asenne suunnistukseen.

Hertta-Liina Tuominen (Hirvet): Hienoja suorituksia ja onnistumisia mm. Kompassi-tapahtumissa
Onni Halme (Hirvet): Ei meinaa harjoitusradat riittää, kun intoa on niin paljon!

Tomas Lind (Tsempit): Etenkin keväällä osoitti ison kehitysaskeleen. Alkanut käymään myös omatoimisesti lenkillä.

Lisäksi palkittiin tsemppipalkinnolla Aaro Yrjölä (Tsempit), joka on joutunut olemaan lähes vuoden pois ja kuntouttanut itsensä sinnikkäästi takaisin. Ohjaajapalkinto ojennettiin Mikko Ilomäelle, joka uutena ohjaajana on päässyt hienosti mukaan, ideoinnut useat leikit Kettu-ryhmälle ja on myös käynyt ohjaajakoulutuksen.

Kaikki suunnistuskoululaiset saivat diplomit ja palkinnoksi aktiivisesta osallistumisesta Päijät-Hämeen Osuuspankin lahjoittamat heijastavat kengännauhat ja Intersportin juomapullon LS-37-logolla varustettuna.

Vielä kerran ISO KIITOS suunnistuskoulun ratamestareille ja ohjaajille. Teette arvokasta työtä lasten suunnistusharrastuksen edistämiseksi. Kiitos kuuluu tietysti myös lapsille ja perheille! Toivottavasti mahdollisimman monen suunnistusharrastus jatkuu viimeistään lumien sulettua jälleen suunnistuskoulussa! Muistakaa liikkua monipuolisesti läpi talven!

Palkitut. Mikko Ilomäki (vas.), Jooa Hyttinen, Hertta Silvonen, Tuukka Rantala, Hertta-Liina Tuominen, Onni Halme, Tomas Lind ja Aaro Yrjölä.

Artikkelin kuvat: Outi Mustonen ja Annamaria Väli-Klemelä