Alla olevan lomakkeen kautta suoritetaan haku seuran nuorten ryhmän valmennusryhmiin Tsempit, SM-ryhmä sekä Nuorten harrasteryhmä.

Haku on jatkuva, mutta heti ensi vuoden alusta toiminnassa mukana olevia toivotaan tekevän haun sunnuntaihin 31.12 klo 23.59 mennessä. Nuoriso- ja valmennusjaosto kiittää!

Tsempit

11–15 -vuotiaiden aktiivisesti suunnistavien lasten kilparyhmä. Ryhmässä on hyvä ja kannustava ilmapiiri sekä tavoitteena kehittyä kilpasuunnistajana. Vastuuvalmentajana toimii Anu Nurmela. Tsemppien ryhmään valitaan hakemuksien perusteella. Hakijalta vaaditaan kykyä suoriutua itsenäisesti suorasta suunnistusradasta. Tsempit -ryhmäläinen osallistuu aktiivisesti kansallisiin kilpailuihin.

Tsempit-ryhmään kuuluvilla maksut: Lasten suunnistuskoulumaksu 110€ ja toimintamaksu 125€. Talvikauden maanantain harjoituksessa erillinen 65€ maksu.

SM-ryhmä

SM-ryhmän vastuuvalmentajana toimii Aleksi Anttolainen. Nuorten ryhmä tarjoaa mahdollisuuden suunnistusharrastuksen syventämiseen nuoren haluamalla tavalla. Nuorten 15-20 vuotiaiden ryhmään valitaan hakemuksien perusteella. Hakijalta vaaditaan kykyä suoriutua itsenäisesti SM-kisatasoisesta suunnistusradasta. SM-ryhmän jäsenillä on mahdollisuus hakea SM-ryhmän tehovalmennukseen jossa valmennuspäällikön johdolla pyritään huomioimaan huippusuunnistuksen vaatimukset ja tukea nuorta urheilijaa henkilökohtaisessa valmennuksessa.

SM-ryhmään kuuluvilla: Valmennusryhmämaksu 110€ ja toimintamaksu 125€. Talvikauden maanantain harjoituksessa erillinen 65€ maksu.

Nuorten harrasteryhmä

Nuorten harrasteryhmällä on suunnattu nuorille (erityisesti Lasten Suunnistuskoulusta yli kasvaneelle) suunnistajille, jotka haluavat harrastaa lajia ilman tavoitteellista kilpailua, mutta haluavat osallistua seuran tarjoamiin valmennettuihin harjoituksiin. Nuorten harjoitusryhmä harjoitustarjonta on sama kuin Tsempit ja SM-ryhmällä.

Nuorten harrasteryhmään kuuluvilla: Toimintamaksu 125€. HUOM! Nuorten harrasteryhmälle EI KUULU Tsempit- ja SM-ryhmän edut (Korotettu kilpailumaksutuki ja noin -50% omavastuu seuran viikonloppu leireistä). Lasten suunnistuskoulusta 110€ ja talvikauden maanantain harjoituksessa 65€, erilliset maksut.

Aikuisten valmennusryhmä

Aikuisten ryhmän muodostavat pääasiassa suurviestien ykkös- ja kakkosjoukkueiden suunnistajat. Ryhmäläiset ovat ykkösluokan suunnistajia ja heidät valitaan ryhmään näyttöjen perusteella. Seuran kärkiurheilijoiden kanssa tehdään henkilökohtaiset sopimukset.

 

Valmennusryhmien edut.

Kauden (2022) valitut valmennusryhmät.

Seuran urheilijoiden valmennuspolku.

Tarvittaessa lisätietoa valmennusryhmistä ja niiden toiminnasta valmennuspäälliköltä (Aleksi Anttolainen /+358445050293)