Palkintosadetta Kompassi-tapahtumassa

Keskiviikkoiltana järjestetty Päijät-Hämeen neljäs ja tämän kesän viimeinen Kompassi-tapahtuma keräsi noin sata lasta Hollolan Heinsuon urheilukeskukseen. Pahin sade ohitti Lahden seudun itäpuolelta, joten saimme nauttia mukavasta syksyisestä säästä rasteja etsien. Myös Taito-kettu oli löytänyt tiensä Päijät-Hämeeseen ja oli kannustamassa lapsia maalisuoralla.

Tänä kesänä Päijät-Hämeessä järjestettiin neljä Kompassi-tapahtumaa, joista kisasarjojen cup-pisteisiin laskettiin kolmen parhaan tapahtuman pisteet. ForFun-harrastesarjoissa pääsi myös jokaisessa tapahtumassa suunnistamaan yksin tai yhdessä huoltajan tai kaverin kanssa. Kaikissa tapahtumissa sai osallistumispalkinnon maalissa.

Tässä viimeisessä Kompassi-tapahtumassa jaettiin palkinnot seremoniallisesti. Cup-sarjoissa yhteispisteiden mukaan kolmelle parhaalle Kompassi-mitali ja Päijät-Hämeen suunnistusalueen hankkimat pokaalit. Lisäksi kaikille vähintään yhteen tapahtumaan ja ForFun-sarjoihin osallistuneet saivat palkinnoksi puisen Kompassi-mitalin.

Nastolan Rakokivessä järjestetään vielä kolmen viikon päästä sunnuntaina 8.10. Kompassi-leiripäivä yhteistyössä LS-37, AR, RaVa, HU-46 ja NaTe.

Cup-sarjojen kolme parasta:

D8RR H8RR
1. Siiri Inkinen, RaVa 1. Iisakki Latonummi, LS-37
2. Stella Väli-Klemelä, LS-37 2. Tuure Halme, LS-37
3. Siiri Aavikko, LS-37 3. Jasper Räihä, LS-37
D10 H10
1. Iisa Uski, LS-37 1. Daniel Breilin, AR
2. Hertta Siikanen, LS-37 2. Okko Hakkarainen, LS-37
3. Oona Pakkanen, LS-37 3. Leo Lehtonen, HU-46
D12 H12
1. Linda Breilin, AR 1. Elmo Kiiskinen, LS-37
2. Siiri Siikanen, LS-37 2. Tomas Lind, LS-37
3. Isla-Riina Norrbacka, AR 3. Cedric Gaasenbeek, LS-37
D14 H14
1. Celine Gaasenbeek, LS-37 1. Aatu Marttinen, LS-37
2. Uma Lehtonen, LS-37 2. Leino Latva, AR
3. Hilla Rämä, LS-37 3. Eikka Kiljunen, LS-37