Tsempit

TSEMPIT on n. 11-14 –vuotiaiden aktiivisesti kilpailevien lasten ryhmä, jossa tavoitteena on kehittyminen kilpasuunnistajana. Tsempit käyvät aktiivisesti kansallisissa kilpailuissa kotikunnan ulkopuolella ja ovat käytettävissä viesteihin. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisuunnistusta, joten osallistujan tulee selviytyä normaaliradasta itsenäisesti. Viikoittaisten harjoitusten (suunnistus- ja fysiikkatreenit) lisäksi ryhmän ohjelmaan kuuluu n. kerran kuukaudessa päivä- tai viikonloppuleiri. Ryhmä on osa Nuorten ryhmää. Tarkoituksena on kasvattaa ryhmän yhteisöllisyyttä ja osallistua seurajoukkueena nuorten suurviesteihin kuten Nuorten Jukolaan ja Nuorisoviestiin. Tsemppien pelisäännöt

Haku Tsemppeihin on käynnissä 19.12.2021 asti. Lomakkeen löydät valmennuksen sivulta.

Ohjelma: Ryhmä kokoontuu keväällä ja alkusyksyllä maanantaisin Hippo-suunnistuskoulussa sekä torstaisin SM-ryhmän kanssa. Harjoitus alkaa klo 18 ja kestää noin 1,5h, jos ei muuta ole mainittu. 

Hippo-suunnistuskoulu alkaa jälleen huhtikuussa 2022.

Syysloman jälkeen talvikaudella suunnistusharjoitukset ovat maanantaisin ja lauantaisin. Harjoitukset ovat seuran Tapahtumakalenterissa, josta löytyy infot harjoitusta varten.

Maanantaisin (klo 18-19.30)  on ohjelmassa juoksutekniikkaa tai suunnistustreeni sisältäen korttelia ja sprinttiä. Harjoituksessa tarvitaan otsalamppu kartanlukua varten. Harjoitus sisältää verryttelyt, koordinaatio-osuuden ja lyhyen suunnistusharjoituksen eri teemoilla.

Alle 12-vuotiaat Tsempit voivat valita myös seuran salivuoron Kärpäsen koululla maanantaisin.

Lauantaisin on mäkijuoksua tai suunnistusharjoitus (klo 10-11.30).

Marraskuun alusta alkaen on perjantaisin seuran saliharjoitus Jalkarannan koululla (klo 19-21). Sinne ovat tervetulleita yli 12-vuotiaat seuran jäsenet. Ohjelmassa on lihaskuntoa ja sählyä.

Tsemppien ohjelma täydentyy seuran tarjoamista leiripäivistä. Seuratkaa tapahtumakalenteria ja Tsemppien Whatsapp-viestiketjua!

Ilmoittaudu jokaiseen harjoitukseen Suomisportin kautta, niin tiedämme harjoitukseen tulijat. 

Valmentajat: Anu Nurmela, Anu Tahvanainen, Niko Vaenerberg, Heikki Jokinen, Jarno Nurmela, Kirsi Arvela sekä Aleksi Anttolainen, joka on koko Nuorten ryhmän valmentaja, joka pääosin suunnittelee Nuorten ryhmän suunnistustreenit.

Hinta: Talvikauden maksu 120e + suunnistuskoulun maksu 115e. Hinta sisältää ohjatut harjoitukset 2 x viikossa, päiväleirit (kutsu ja ohjelma erikseen), talvikauden sali- ja/tai sisärataharjoitukset sekä suunnistuskoulutuote. Osallistujan tulee olla LS-37:n jäsen. Liity jäseneksi täältä.

Lisenssi ja vakuutus: Hinta ei sisällä lisenssiä ja vakuutusta. On suositeltavaa lunastaa lisenssi etenkin kilpailutoimintaan osallistuville. Lisenssin lunastaneet voivat osallistua kansallisiin kilpailuihin. Lisenssi lunastetaan Suomisport-järjestelmän kautta. Lisenssin lisäksi voi Suomisportista hankkia halutessaan Sporttiturva-vakuutuksen. Alle 14-vuotiaiden lisenssi maksaa 10€ ja vakuutus 10€. Huolehdithan, että lapsellasi on ajantasainen vakuutus. Lisätietoa löytyy Suunnistusliiton sivuilta tai kysymällä ryhmän valmentajilta.

Ohjeita lapsen kilpailemiseen täältä.

Tsemppi-ryhmän vastuuvalmentaja
Anu Nurmela
p. 044 5819746
anu.o.kopra(at)gmail.com