Tsempit

TSEMPIT on n. 11-15 –vuotiaiden aktiivisesti kilpailevien lasten ryhmä, jossa tavoitteena on kehittyminen kilpasuunnistajana. Tsempit käyvät aktiivisesti kansallisissa kilpailuissa kotikunnan ulkopuolella ja ovat käytettävissä viesteihin. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisuunnistusta, joten osallistujan tulee selviytyä normaaliradasta itsenäisesti. Viikoittaisten harjoitusten (suunnistus- ja fysiikkatreenit) lisäksi ryhmän ohjelmaan kuuluu n. kerran kuukaudessa päivä- tai viikonloppuleiri. Ryhmä on osa Nuorten ryhmää. Tarkoituksena on kasvattaa ryhmän yhteisöllisyyttä ja osallistua seurajoukkueena nuorten suurviesteihin kuten Nuorten Jukolaan ja Nuorisoviestiin. Tsemppien pelisäännöt

Ohjelma: Ryhmä kokoontuu keväällä ja alkusyksyllä maanantaisin Hippo-suunnistuskoulussa sekä torstaisin Tsempit Pro-ryhmän kanssa. Harjoitus alkaa klo 18 ja kestää noin 1,5h, jos ei muuta ole mainittu. 

Tiistaisin on seuran iltarastit ja keskiviikkoisin taitoharjoitus. Näistä tiedot seuran tapahtumakalenterissa.

Syysloman jälkeen talvikauden treenit ovat maanantaisin, (tiistaisin) ja torstaisin. Harjoitukset ovat seuran tapahtumakalenterissa , josta löytyy infot harjoitusta varten. Ilmoittaudu harjoituksiin SuomiSportissa.

Maanantai:  Juoksuharjoitus ?‍♀️?? pidetään Urheilukeskuksessa klo 18-19.30.

Kokoontuminen klo 18.00 Siirin patsaalla.

Harjoitus on juoksuharjoitus, joka sisältää alku- ja loppuverkat, koordinaatio-osuuden ja vaihtuvat teemat:
1. portaat
2. loikat
3. koordinaatiot/nopeus
4. ylä- /alamäet
Kisailuja ja sukkulaviestejä loppuun!

Maanantain treeneissä on välillä myös sprinttisuunnistusta, jolloin tarvitaan kartanlukuvaloa. Talvella maanantain treenissä voi olla ohjelmassa myös välillä pulkkamäki, luistelua ja hiihtoa. Tarkempi info näistä tulee erikseen Tsemppien omaan wa-ryhmään.

Harjoitus pyörii maanantaisin huhtikuun alkuun asti.

Ilmoittaudu harjoitukseen aina SuomiSporttiin!

Tiistai: Talvikaudella on vanhemmille Tsempeille juoksutreeni Pajulahtihallissa. Tämä on vetojuoksutreeni.

Torstaisin on  juoksuharjoitus yhdessä Lahden Ahkeran kanssa klo 17.00. https://www.ls37.fi/tapahtuma/ls-juoksee-yhteistyossa-ahkeran-kanssa

Perjantaisin marraskuun alusta alkaen on koko seuran saliharjoitus Jalkarannan koululla (klo 19-21). Sinne ovat tervetulleita yli 12-vuotiaat seuran jäsenet. Ohjelmassa on lihaskuntoa ja sählyä.

Tsemppien ohjelma täydentyy seuran tarjoamista leiripäivistä. Seuratkaa tapahtumakalenteria ja Tsemppien Whatsapp-viestiketjua!

Ilmoittaudu jokaiseen harjoitukseen Suomisportin kautta, niin tiedämme harjoitukseen tulijat. 

Valmentajat: Anu Nurmela, Anu Tahvanainen, Niko Vaenerberg, Heikki Jokinen, Jarno Nurmela, Juha Hirvonen sekä Aleksi Anttolainen, joka on koko Nuorten ryhmän valmentaja, joka pääosin suunnittelee Nuorten ryhmän suunnistustreenit.

Hinta 2024: Tsemppimaksu 250e + suunnistuskoulun maksu. Hinnat sisältävät ohjatut harjoitukset n 2 – 3 krt krt/vko, päiväleirit (kutsu ja ohjelma erikseen), kilpailumaksuja 350 e asti, jonka jälkeen on omavastuu. Pidemmistä leireistä tulee omavastuuosuus. Tsemppi-ryhmään osallistujan tulee olla LS-37:n jäsen. Liity jäseneksi täältä.

Lisenssi ja vakuutus: Hinta ei sisällä lisenssiä ja vakuutusta. Lisenssin lunastaneet voivat osallistua kansallisiin kilpailuihin. Lisenssi lunastetaan Suomisport-järjestelmän kautta. Lisenssin lisäksi voi Suomisportista hankkia halutessaan Sporttiturva-vakuutuksen. Alle 14-vuotiaiden lisenssi maksaa 10€ ja vakuutus 10€. Huolehdithan, että lapsellasi on ajantasainen vakuutus. Lisätietoa löytyy Suunnistusliiton sivuilta tai kysymällä ryhmän valmentajilta.

Ohjeita lapsen kilpailemiseen täältä.

Tsemppi-ryhmän vastuuvalmentaja
Anu Nurmela
p. 044 5819746
anu.o.kopra(at)gmail.com