Tsempit

TSEMPIT on n. 10-14 –vuotiaiden aktiivisesti kilpailevien lasten ryhmä, jossa tavoitteena on kehittyminen kilpasuunnistajana. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisuunnistusta, joten osalistujan tulee selviytyä helpohkosta normaaliradasta itsenäisesti. Viikoittaisten harjoitusten (suunnistus- ja fysiikkatreenit) lisäksi ryhmän ohjelmaan kuuluu muutamia päivä-/viikonloppuleirejä. Ryhmä harjoittelee osittain yhdessä nuorten SM-ryhmän kanssa. Tarkoituksena on kasvattaa ryhmän yhteisöllisyyttä ja osallistua seurajoukkueena nuorten suurviesteihin kuten Nuorten Jukolaan.

Ohjelma: Ryhmä kokoontuu maanantaisin Hippo-suunnistuskoulun yhteydessä sekä torstaisin ja/tai lauantaisin. Harjoitus alkaa klo 18 ja kestää noin 1,5h, jos ei muuta mainittu.  Ensimmäinen kokoontuminen maanantaina 1.6.2020 klo 18 Urheilukeskuksessa.

Valmentajat: Anu Tahvanainen, Heikki Jokinen, Jarno Nurmela, Katja Hannula, Kirsi Arvela, Timo Lehtonen ja Anu Nurmela

Hinta: 80€ (sisaralennus -10€/sisarus) sisältää ohjatut harjoitukset 2-3 x viikossa kesäkuusta lähtien, päiväleirit (kutsu ja ohjelma erikseen), talvikauden sali- ja/tai sisärataharjoitukset sekä suunnistuskoulutuote. Osallistujan tulee olla LS-37:n jäsen. Liity jäseneksi täältä.

Lisenssi ja vakuutus: Hinta ei sisällä lisenssiä ja vakuutusta. On suositeltavaa lunastaa lisenssi etenkin kilpailutoimintaan osallistuville. Lisenssin lunastaneet voivat osallistua kansallisiin kilpailuihin. Lisenssi lunastetaan Suomisport-järjestelmän kautta. Lisenssin lisäksi voi Suomisportista hankkia halutessaan Sporttiturva-vakuutuksen. Alle 15-vuotiaiden lisenssi maksaa 9€ ja vakuutus 10€. Huolehdithan, että lapsellasi on ajantasainen vakuutus. Lisätietoa löytyy Suunnistusliiton sivuilta tai kysymällä ryhmän valmentajilta.

Ilmoittautuminen: Tällä lomakkeella toukokuun aikana. HUOM: Jos olet ilmoittanut lapsesi ennen maanantaita 11.5. klo 10 pyydämme, että teet ilmoittautumisen uudestaan teknisten ongelmien takia.

Ohjelma (alustava):

PvmAikaPaikkaHarjoituksen teemaHuom;
Ma 1.6klo 18Urheilukeskussuunnistus (teema nopeavoimantuotto)
To 4.6.klo 18Pesäkalliosuunnistus (teema mikrosuunnistus, yhteislähtö)
Ma 8.6.AsikkalaAluekuppi, kilpailuAR, kilpailun sivut
To 11.6.klo 18Kukonkoivusuunnistus (teema suunta ja suoraviivainen kulkeminen maastossa)
Ma 15.6.klo 16-19SantaveräjäHippo-suunnistuskisaLS-37, kilpailun sivut
To 18.6.klo 18Merrasjärvisuunnistus (teema ylämäkivedot)
Ma 22.6.klo 18Tiirismaasuunnistus (teema suunnistustekniikka + nopeus)
To 25.6.klo 18Hälväläsuunnistus (teema reserviaikatesti)
Ma 29.6.klo 18TapanilaCrazy training