Tsempit

TSEMPIT on n. 11-14 –vuotiaiden aktiivisesti kilpailevien lasten ryhmä, jossa tavoitteena on kehittyminen kilpasuunnistajana. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisuunnistusta, joten osallistujan tulee selviytyä helpohkosta normaaliradasta itsenäisesti. Viikoittaisten harjoitusten (suunnistus- ja fysiikkatreenit) lisäksi ryhmän ohjelmaan kuuluu muutamia päivä-/viikonloppuleirejä. Ryhmä on osa Nuorten ryhmää. Ryhmä harjoittelee yhdessä nuorten SM-ryhmän kanssa. Tarkoituksena on kasvattaa ryhmän yhteisöllisyyttä ja osallistua seurajoukkueena nuorten suurviesteihin kuten Nuorten Jukolaan. Tsemppien pelisäännöt

Ohjelma: Ryhmä kokoontuu keväällä ja alkusyksyllä maanantaisin Hippo-suunnistuskoulun yhteydessä sekä torstaisin nuorten ryhmän kanssa. Harjoitus alkaa klo 18 ja kestää noin 1,5h, jos ei muuta ole mainittu. 

Ilmoittaudu jokaiseen harjoitukseen Suomisportin kautta, niin tiedämme harjoitukseen tulijat. 

Syysloman jälkeen suunnistusharjoitukset ovat maanantaisin ja lauantaisin. Harjoitukset ovat seuran Tapahtumakalenterissa, josta löytyy infot harjoitusta varten.  Maanantaisin (klo 18-19.30)  on ohjelmassa Nuorten ryhmän suunnistustreeni sisältäen korttelia ja sprinttiä. Harjoituksessa tarvitaan otsalamppu kartanlukua varten. Harjoitus sisältää aina verryttelyt, koordinaatio-osuuden ja lyhyen suunnistusharjoituksen eri teemoilla. Lauantaisin on vuorossa Nuorten ryhmän suunnistusharjoitus (klo 10-11.30). Marraskuun alusta alkaen on perjantaisin seuran saliharjoitus Jalkarannan koululla (klo 19-21). Sinne ovat tervetulleita yli 12-vuotiaat seuran jäsenet. Seuran salivuoro on peruttu toistaiseksi.

Tsemppien ohjelma täydentyy seuran tarjoamista leiripäivistä. Seuratkaa tapahtumakalenteria ja Whatsapp-viestiketjua!

Ryhmän aikuiset antavat mielellään lisätietoja.

Valmentajat: Anu Tahvanainen, Heikki Jokinen, Jarno Nurmela, Kirsi Arvela, Timo Lehtonen ja Anu Nurmela. Aleksi Anttolainen on koko Nuorten ryhmän valmentaja, joka pääosin suunnittelee Nuorten ryhmän suunnistustreenit.

Hinta: Talvikauden maksu 120e +suunnistuskoulun maksu. Hinta sisältää ohjatut harjoitukset 2 x viikossa, päiväleirit (kutsu ja ohjelma erikseen), talvikauden sali- ja/tai sisärataharjoitukset sekä suunnistuskoulutuote. Osallistujan tulee olla LS-37:n jäsen. Liity jäseneksi täältä.

Lisenssi ja vakuutus: Hinta ei sisällä lisenssiä ja vakuutusta. On suositeltavaa lunastaa lisenssi etenkin kilpailutoimintaan osallistuville. Lisenssin lunastaneet voivat osallistua kansallisiin kilpailuihin. Lisenssi lunastetaan Suomisport-järjestelmän kautta. Lisenssin lisäksi voi Suomisportista hankkia halutessaan Sporttiturva-vakuutuksen. Alle 15-vuotiaiden lisenssi maksaa 9€ ja vakuutus 10€. Huolehdithan, että lapsellasi on ajantasainen vakuutus. Lisätietoa löytyy Suunnistusliiton sivuilta tai kysymällä ryhmän valmentajilta. Ohjeita lapsen kilpailemiseen täältä.