Tsempit

TSEMPIT on n. 11-14 –vuotiaiden aktiivisesti kilpailevien lasten ryhmä, jossa tavoitteena on kehittyminen kilpasuunnistajana. Ryhmän harjoitukset ovat normaalisuunnistusta, joten osallistujan tulee selviytyä helpohkosta normaaliradasta itsenäisesti. Viikoittaisten harjoitusten (suunnistus- ja fysiikkatreenit) lisäksi ryhmän ohjelmaan kuuluu muutamia päivä-/viikonloppuleirejä. Ryhmä on osa Nuorten ryhmää. Ryhmä harjoittelee yhdessä nuorten SM-ryhmän kanssa. Tarkoituksena on kasvattaa ryhmän yhteisöllisyyttä ja osallistua seurajoukkueena nuorten suurviesteihin kuten Nuorten Jukolaan. Tsemppien pelisäännöt

Ohjelma: Ryhmä kokoontuu keväällä ja alkusyksyllä maanantaisin Hippo-suunnistuskoulun yhteydessä sekä torstaisin nuorten ryhmän kanssa. Harjoitus alkaa klo 18 ja kestää noin 1,5h, jos ei muuta ole mainittu. 

Hippo-suunnistuskoulu alkaa ma 19.4.21 Salpausselän koululta klo 18.00.  Vanhojen Tsemppien ei tarvitse erikseen ilmoittautua Suunnistuskouluun, vaan siirrämme ryhmän suoraan suunnistuskouluun.

Hippo-suunnistuskoulun ohjelma.

Torstain harkat löydät Tapahtumakalenterista.

Ilmoittaudu jokaiseen harjoitukseen Suomisportin kautta, niin tiedämme harjoitukseen tulijat. Seuraa myösTsemppien WhatsApp-viestejä, siihen koutsit lähettävät tarkentavia tietoja.

Syysloman jälkeen suunnistusharjoitukset ovat maanantaisin ja lauantaisin. Harjoitukset ovat seuran Tapahtumakalenterissa, josta löytyy infot harjoitusta varten.  Maanantaisin (klo 18-19.30)  on ohjelmassa Nuorten ryhmän suunnistustreeni sisältäen korttelia ja sprinttiä. Harjoituksessa tarvitaan otsalamppu kartanlukua varten. Harjoitus sisältää aina verryttelyt, koordinaatio-osuuden ja lyhyen suunnistusharjoituksen eri teemoilla. Lauantaisin on vuorossa Nuorten ryhmän suunnistusharjoitus (klo 10-11.30). Marraskuun alusta alkaen on perjantaisin seuran saliharjoitus Jalkarannan koululla (klo 19-21). Sinne ovat tervetulleita yli 12-vuotiaat seuran jäsenet. Seuran salivuoro on peruttu toistaiseksi.

Tsemppien ohjelma täydentyy seuran tarjoamista leiripäivistä. Seuratkaa tapahtumakalenteria ja Whatsapp-viestiketjua!

Ryhmän aikuiset antavat mielellään lisätietoja.

Valmentajat: Anu Tahvanainen, Heikki Jokinen, Jarno Nurmela, Kirsi Arvela, Timo Lehtonen ja Anu Nurmela. Aleksi Anttolainen on koko Nuorten ryhmän valmentaja, joka pääosin suunnittelee Nuorten ryhmän suunnistustreenit.

Hinta: Talvikauden maksu 120e +suunnistuskoulun maksu. Hinta sisältää ohjatut harjoitukset 2 x viikossa, päiväleirit (kutsu ja ohjelma erikseen), talvikauden sali- ja/tai sisärataharjoitukset sekä suunnistuskoulutuote. Osallistujan tulee olla LS-37:n jäsen. Liity jäseneksi täältä.

Lisenssi ja vakuutus: Hinta ei sisällä lisenssiä ja vakuutusta. On suositeltavaa lunastaa lisenssi etenkin kilpailutoimintaan osallistuville. Lisenssin lunastaneet voivat osallistua kansallisiin kilpailuihin. Lisenssi lunastetaan Suomisport-järjestelmän kautta. Lisenssin lisäksi voi Suomisportista hankkia halutessaan Sporttiturva-vakuutuksen. Alle 14-vuotiaiden lisenssi maksaa 10€ ja vakuutus 10€. Huolehdithan, että lapsellasi on ajantasainen vakuutus. Lisätietoa löytyy Suunnistusliiton sivuilta tai kysymällä ryhmän valmentajilta.

Ohjeita lapsen kilpailemiseen täältä.