Suunnista turvallisesti

Suunnistusta turvallisesti

Olemme sitoutuneet siihen, että Lahden Suunnistajissa voit suunnistaa turvallisesti, tulla kohdelluksi kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti sekä harrastaa urheilua häirintävapaasti. Tällä sivulta löydät ohjeita, miten toimia ja keneen ottaa yhteyttä, mikäli koet saaneesi epäasiallista kohtelua.

Miten toimia, jos kohtaat epäasiallista käytöstä?

Epäasiallista kohtelua ovat mm. kiusaaminen, seksuaalinen häirintä ja kaikenlainen väkivalta. Mikäli huomaat sellaista Lahden Suunnistajien toiminnassa tai tapahtumissa, ilmoita asiasta välittömästi paikalla olevalle vetäjälle tai seuran yhdyshenkilö Virpi Remahlille (yhteystiedot alla). Ota asia puheeksi, vaikka et olisi täysin varma onko kyse häirinnästä.Mikäli koet itse tulleesi kohdelluksi epäasiallisesti Lahden Suunnistajien toiminnassa tai tapahtumissa, ota yhteyttä Virpi Remahliin (yhteystiedot alla).

Asioista voidaan keskustella puhelimitse tai sopia tapaaminen. Keskustelu on täysin luottamuksellista eikä mitään siinä puhuttua kerrota eteenpäin ilman lupaasi. Asiaa voidaan selvittää myös nimettömästi.

Lahden Suunnistajien yhteyshenkilö:

Virpi Remahl: 044 775 5350 ja virpi.remahl@pajulahti.com

Mikäli haluat ottaa asiasta yhteyttä seuramme ulkopuoliseen tahoon, löydät apua Et ole yksin -sivustolta.