Tavoitteena on saada 1-3 iskukykyistä joukkuetta jokaisen Viestiliigan osakilpailuun mukaan ja menestyä Viestiliigan kokonaiskilpailussa (3 joukkoon).

Kauden pääkisat: Jukolan /Venlojen Viesti ja SM-viesti

Edustusjoukkueiden valinnat

Edustusjoukkueilla tarkoitetaan Viestiliigaan osallistuvia joukkueita, Jukolan ja Venlojen viestin 1.-3-joukkueita sekä SM-viesti joukkueita sarjoissa H/D21, H/D17-20 ja H/D15-16.

Valintatyöryhmä

Naiset: naisten joukkueenjohtaja Virpi Remahl, valmennuspäällikkö Aleksi Anttolainen ja naisten kapteeni Minna Kauppi. Tosin tilanteissa, joissa Minna on valittavien joukossa, niin hän jäävää itsensä valintatilanteessa.

Miehet: miesten joukkueenjohtaja Matias Sankari ja valmennuspäällikkö Aleksi Anttolainen, lopullisissa päätöksissä henkilöt jääväävät. Nuorten H15-20 valinnat Aleksi Anttolainen ja Heikki Jokinen.

Valintakriteerit:

  • Valinnoissa painotetaan aikaisempaa menestystä viesteissä.
  • Kevään henkilökohtaiset ’näyttökisat’ ovat FinSpring ja SM-keskimatka, joissa jokainen juoksee omassa sarjassaan sekä Viestiliigan osakilpailuissa onnistuminen.
  • Syksyn SM-viestivalinnat tehdään koko kauden ja erityisesti syksyn tuloskunto huomioiden.
  • Valinnoissa kuullaan urheilijoita ja heidän toiveitansa. Lopullisen päätöksen tekee valintatyöryhmä.

Naisten veteraanijoukkueet ja Venlojen viestin 4.-> joukkueet

Veteraaninaisten viestivalinnat (R2 SM ja muut viestit, joissa veteraanisarjat) tehdään naisten Teams-palavereissa yhdessä sopien. Kaikkien halukkaiden toiveet kartoitetaan ja kasataan yhdessä sopivat joukkueet viesteihin. Tärkeää on ilmoittaa viestihalukkuus Irmaan ja osallistua Teams-palavereihin tai tuoda oma mielipide esille naisten wa-ryhmässä. Palaverissa sovitaan kullekin joukkueelle ’kapteeni’, joka ilmoittaa joukkueen kisoihin ja huolehtii juoksujärjestyksen ilmoittamisesta. Varsinaisia valitsijoita ei ole (ellei joku halua ottaa asiaa hoitaakseen). Teams-palaverien koollekutsuja on kauden alussa Virpi Remahl. Myöhemmin voidaan kierrättää vastuuta muillekin. Viestivalinnoilla pyritään avoimuuteen ja keskustelukulttuurin rakentamiseen.

Miesten vetaraanijoukkueet ja Jukolan viestin 4.->joukkueet

Timo Ahvenainen ja Juha Hirvonen. Toiveita osuuksista ja joukkueista otetaan vastaan

Tsempit-ryhmän ja nuorempien joukkueet

Suunnistuskoulun rehtorien Anu Nurmela ja Kirsi Kiiskinen toimesta

 

Tärkeää on, että ilmoittaa viestihalukkuutensa Irmaan ja osallistuu keskusteluun 😊