Elmo ja Hertta Särkänniemen sähäkimmät

Klo 7:30 lauantaiaamuna starttasi LS-37:n täysi bussilasti Pekolan talleilta kohti Tamperetta ja Särkänniemen elämyspuistoa. Oli jälleen se aika vuodesta, kun lähdettiin mukavalle suunnistus- ja hurvittelureissulle yhdessä seurakavereiden kanssa. 24. Särkänniemi-suunnistus kisattiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä yli 850 lapsen voimin. LS:sta mukana oli joukko konkareita, mutta ilahduttavasti myös uusia suunnistuskoululaisia. Iltapäivän hurvittelu oli sen verran vauhdikasta, että ainut kuva saatiin taltioitua Tukkijoelta (kuva alla). Sen verran hauskaa oli, että eiköhän lähdetä ensi vuonna taas uudestaan!

Aamupäivän suunnistuskisassa taisteltiin jälleen Näsinneula-pokaaleista. Viime vuoden tapaan podiumille ylsivät Elmo Kiiskinen ja Hertta Siikanen. Elmo otti voiton sarjassa H12 ja Hertta ylsi toiseksi D10A-sarjassa. Myös muita hienoja sijoituksia 10-sakkiin tuli roppakaupalla: Riku Hannula 9./H14, Hermanni Latonummi 4./H13, Eerikki Hirvonen 10./H11, Iisakki Latonummi 5./H8RR, Annlinn Gaasenbeek 10./D16, Celine Gaasenbeek 7./D14, Hilla Rämä 5./D13, Uma Lehtonen 7./D13, Iisa Uski 8./D10A, Ellinoora Hämäläinen 10./D10RR ja Kaisla-Pilvi Korpela 4./D9RR.

Tytöt iloisina Tukkijoen kastelemina. (Molemmat kuvat Pauliina Siikanen)