Särkänniemi-suunnistus

Särkänniemi

Särkänniemi-suunnistus järjestetään Tampereella lauantaina 20.5.2023. Haluatko suunnistaa huvipuiston laitteiden alla ja sen jälkeen hurvitella huvipuistossa?Jos vastaat kyllä – laitathan ilmoittautumisen menemään Irmassa 14.5. mennessä tästä.

Bussireissuun ilmoittautuminen to 11.5. klo 9 mennessä tästä. Aikaa ilmoittautumiseen menee alle 5 min.

Särkänniemi-suunnistus on siitä hauska tapahtuma, että paikka pysyy samana, mutta maasto muuttuu joka vuosi (kun kioskit ja kojut vaihtavat paikkoja).

Lasten radat on suunniteltu lasten ehdoilla ja sopivat jopa aivan ensimmäistä kertaa suunnistaville lapsille. Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuistossa ja Näsinneulan ympäristössä. Jalkineena normaali nappulasuunnistusjalkine on sopiva, mutta radoista suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa. Suunnistuksen jälkeen on mahdollista jäädä hurvittelemaan huvipuistoon.

Sarjat ja tietoa kilpailusta löytyvät Kooveen tapahtumasivuilta.

Elämyspuisto: Sisäänpääsy elämyspuistoon on ilmainen kaikille. Särkänniemi-rannekkeella pääsee seuraaviin kohteisiin:
– Huvilaitteet
– Särkänniemen Koiramäki
– Akvaario
– Näsinneulan näkötorni.

Huvipuiston rannekkeen voi ostaa ennakkoon Kooveen nettikaupasta hintaan 36€. Rannekkeita voi ostaa myös paikan päällä, jolloin hinta on kuusi euroa enemmän kuin etukäteishinta.

Kuljetus: Seura järjestää Särkänniemeen bussikuljetuksen, mikäli lähtijöitä on yli 30. Hippo-suunnistuskoululaisille kyyti on ilmainen, mutta muilta perheenjäseniltä kyyti maksaa (lapset 10€ ja aikuiset 15€).

Aikataulu:

klo 7.30 lähtö Lahdesta Pekolan tallilta

klo 10.00 ensimmäinen lähtö

kisaamista, kannustusta, palkintojen jako, eväiden syöntiä, huvittelua elämyspuistossa, kavereiden kanssa olemista

klo 17.45 Bussi starttaa kohti Lahtea

klo 19.30 Lahdessa

Ilmoittautuminen:

1. Kilpailuun ilmoittautuminen ensisijaisesti Irmassa 14.5. mennessä.

2. Reissuun ilmoittautuminen tästä to 11.5. klo 9 mennessä (kilpailijat, emittarve, muut lähtijät, bussikyyti)

Varustus: Suunnistusvaatteet, emit, kompassi, suunnistustossut, pyyhe, vaihtovaatteet, säänmukaiset ulkoiluvaatteet, lämmintä tarvittaessa, eväät, juomaa, rahaa sekä kisa- ja huvittelumieltä 🙂

Tiedustelut: Kilpailutiedot KooVeen sivuilta, muut reissuun liittyvät asiat Juha Hirvonen (0406301183/jusbelius(at)hotmail.com)