Neljä mitalia ja plakettia SM-erikoispitkiltä

Mari D40-sarjan toinen

KS järjesti sunnuntaina sarjasta hieman riippuen monelle kauden pisimän kisan Valkealassa. SM-erikoispitkille starttasi 19 sinipunavalkoista ja kotiintuomisiksi mukaan tarttui neljä mitalia ja plakettia.

Koikka kolmas
Koikka kolmas

Mestaruuskaan ei ollut D65-sarjassa kaukana, mutta lopulta parhaista sijoista vastasivat kakkospallille suunnistaneet Hennariikka (D65) ja Mari (D40). Myös kolmossijoja tuli kaksi kun viikon mittaan poppakonstein ”pappapohkeesta” eroon pyrkinyt Koikka otti omin sanoin yllätysmitalin D50-sarjassa ja saatiin palkintopallille myös yksi mies kun Veijo viiletti H85-sarjan pronssille.

Ansku kuudes
Ansku kuudes

Onneksi palkintojenjakoon osallistuminen ei ollut täysin veteraanien varassa. Naisten pääsarjassa Anskulla oli vielä n. 2h kohdalla mitalinkiilto silmissä, mutta loppusijaksi muotoutui silti hyvä 6. Päivän nuorimmasta plaketista vastasi Annlinn D16-sarjassa ollen lopussa neljän tytön kovan kirikamppailun nopein ja pokaten näin 7. sijan.

Muita plaketisteja oli Anna-Lea (4., D55) ja Ari (6., H65).

LS-37 tulokset