Halikkoviestistä hyvät sijoitukset

Halikko-viesti juostiin lauantaina poutaisessa ja paikoin aurinkoisessa, mutta viileässä kelissä Salon Märynummen pohjoisosassa.

?❤️?:t saivat viimeisen viikon poisjääntien, säätöjen ja ”sähläysten” ? jälkeen viivalle ilmoitetut 4 sääntöjenmukaista joukkuetta. Joukkueissa oli monta aktiivista kisakävijää, mutta jotta ne saatiin täyteen, oli mukana ilahduttavasti viime vuosina vähemmän nähtyjä ?❤️?:ia vuosien varrelta sekä ihka uusia kasvoja ?.

Ykkösjoukkue taipui edellisen vuoden sijoituksesta (9) kahdella ollen hienosti 11. Kakkosjoukkue oli 21. (20), kolmosjoukkue 39. (37) ja nelosjoukkue 42. (47) (kuntosarjat tuloksista poislukien).

? Ykkösessä juoksivat Karo, Vesku, Make, Sanna, Helmiina, Annlinn, Aatu, Hepsuli, Juha K, Mari, Tomi N, Matias, Tatu, Minna ja Allu.

❤️ Kakkosen muodostivat Tytti, Väksy, Saara, Timppa, Koikka, Eevert, Celine, Anu N, Kirsi Ki, Ari A, Henri, Hämis-Jani, Hämis-Ari, Lotta ja Petri.

? Kolmosessa viestiä veivät Emmi, Pasi, Maiju, Anna M, Elmo, Ella, Uma, Kirsi A, Vipe, Aaro Y, Henkka, Pikku-Väksy, Jära, Annalea ja Oula.

? Nelosessa suunnistivat Tömäys, Leena, Kauko, Antti, Nilla, Riku, Hilla, Aino S, Hennariikka, Salla, Vladi, Teemu, Niko, Maria ja Jusbelius.

Ennen Halikko-viestin alkua starttasi Lasten Halikko-juoksu, jossa H12-sarjassa tiukassa sekuntitaistelussa Elmo oli parhaana 8., Cedric 11. ja Okko 16. D13-sarjassa Ella oli 12.?? Näistä Elmo ja Ella juoksijat vielä perään Halikko-viestin ??.

Kausi alkaa olla jälleen päätöksessä, mutta esimerkiksi tulevana keskiviikkona kilpaillaan vielä yösuunnistuksen aluemestaruuksista. Lisätietoja Rastivarsojen ja Yökupin sivuilta ?.