Liity jäseneksi

Lahden Suunnistajat -37 käyttää Suomisport ohjelmistoa jäsen- ja seurapalvelujen hallintaan. Suomisport palvelun käytettäviä toiminnallisuuksia ovat esimerkiksi jäsenrekisteri, jäsenmaksujen kerääminen, ryhmät, ryhmäkohtaiset tapahtumat, tapahtumailmoittautumiset ja mahdollisten ryhmä- ja tapahtumakohtaisten maksujen kerääminen. Lahden suunnistajien selosteen henkilötietojen käsittelytoimista pääset lukemaan tästä.

Lahden Suunnistajien -37 jäseneksi pääset seuraavalla tavalla.

1) Luo itsellesi tunnus Suomisport palveluun

Jokainen seuran jäsen tai jäseneksi haluava henkilö luo itselleen tunnuksen Suomisport palveluun (mikäli ei jo ennestään omista tunnuksia kyseiseen palveluun). Jokainen seuran jäsen myös itse ylläpitää omat tietonsa Suomisportissa. Linkki ohjevideoon sivun alalaidassa.

2) Valitse itsellesi sopiva jäsenluokka alla olevista vaihtoehdoista. Klikkaamalla jäsenluokan linkkiä liityt seuran jäseneksi (seuran sääntöjen mukaisesti seuran hallitus käsittelee kokouksissaan kaikki jäsenanomukset). Eri jäsenluokat etuineen, velvoitteineen ja maksuineen on kuvattu täällä.

3) Liity Lahden Suunnistajien ryhmään

Kaikille seuran jäsenille tarkoitettua ryhmää hyödynnetään esimerkiksi leirille tai seurapäivään ilmoittautumisiin ja mahdollisten tapahtumakohtaisten maksujen keräämiseen. Klikkaa alla olevaa linkkiä liittyäksesi ryhmään.

Suomisport on Olympiakomitean tuottama on koko urheiluyhteisön, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Suomisportista on käytössä ilmainen mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa Google Play and App Store palveluissa. Suomisport palvelusta on hyviä ohjevideoita tarjolla. Linkit seuraavassa.

Ongelmatilanteissa Suomisport tili- ja kirjautumisasioiden osalta ota yhteyttä Suomisportin asiakastukeen. Lahden Suunnistajien käytäntöjen osalta voit olla yhteydessä seuramme toimistoon.