Valmennuksen terveiset 12/2021 – SuHu-yhteistyö, omatoimiharjoittelu ja valmennusryhmiin haku ?❤️?

Paljon on keretty touhuta viimeisen kuukauden aikana. On leireiltä Yläneen huippumaastoissa, päästy ihmettelemään sekä osallistumaan maajoukkueen Info-leirin treeneihin ja juonittu porukalla kauteen 2022 entistä vahvempaa ?❤️? rintamaa.

Valmennusryhmiin haku

Uusi vuosi ja kausi lähestyy kovaa kyytiä. On aika hakea seuran nuorten valmennusryhmiin Tsempit ja SM-ryhmä. Lisäksi Aikuisten valmennusryhmään valitut (ykkösluokan suunnistajat) ilmoittavat omat tietonsa saman hakulomakkeen kautta (huom. Aikuisten ryhmäläisten ei tarvitse ilmoittaa jos tiedot ovat pysyneet samana edellisestä vuodesta).

Haku on jatkuva, mutta heti ensi vuoden alusta toiminnassa mukana olevat suorittakaa haku sunnuntaihin 19.12 klo 23.59 mennessä. Nuoriso- ja valmennusjaosto kiittää!

Hakulomakkeen löydät tästä!

Suunta Huipulle -seuraprojekti

Alueellinen yhteistyö 

Alueellisen yhteistyön kuukausittaiset harjoitukset ja tapahtumat ilmoitetaan Lahden Suunnistajien valmennuksen terveisissä! Harjoituksiin ilmoittautumiset seuroittain kootusti viimeistään 48h (2vuorokautta) ennen harjoitusta harjoituksen vastaavalle. 

Tarkemmin SuHu-yhteyistyöstä pääset lukemaan seuran SuHu-sivuilta täältä.

Leiriyhteistyö 

4.-6.2 Lahti, yhteistyö JRV:n ja Suunta Jyväskylän kanssa. JRV Vierumäellä. 

26.2-8.3 Portugalin -leiri, JWOC + Rannikon kisat. Yhteistyö JRVn ja Suunta Jyväskylän kanssa. 

15.-18.4 Kevät-leiri, Yläne. Yhteistyö Sotkamon Jymy, Kuopion Suunnistajat, Navi, Suunta Jyväskylä kanssa.

26.-29.5 Viestileiri, Kangasala. Yhteistyö JRV:n, Lapuan Virkiän ja Rasti-Jussien kanssa.

6.-7.8 SM-leiri, Yhteistyö yhdessä JRVn kanssa. 

13.8-14.8 Alueellinen Nuorten Jukola leiri, Kotka, myös muihin seuroihin yhteistyö?! 

27.-28.8 SM-leiri keskimatka ja viestleiri, Yhteistyö JRV:n ja Suunta Jyväskylän kanssa.

 

Ulkomaanleirit

Jokainen tietää tämänkin hetken koronatilanteen epävarmuuden. Ulkomaan leirisuunnitelmia laitetaan eteenpäin ja varaukset yms. pyritään hoitamaan niin että niiden peruminen mahdollisimman vähillä kustannuksilla on mahdollista. Tarkemmat covid infot yms. leirijärjestelyjen edetessä.

Seuran leiri Portugalissa 25.2-7.3. Jos olet kiinnostunut lähtemään leirille, ilmoittaudu suoraan Allulle. Lisätiedot kalenterista.

Lisäksi pienellä porukalla on suunnitelmaa lähteä Alicanteen tammikuun aikana. Tästä kiinnostukset Suomisportiin 12.12. mennessä

Alustava kausilakana

Alustava kausisuunnitelma löytyy nyt seuran sivuilta. Täsmennyksiä ja mahdollisia ryhmien omia leirejä varmaati vielä kalenteriin tulee. Muista seurata tarkkaa ohjelmaa seuran kalenterista

Linkki kausilakanaan.

Omatoimiharjoittelu

Suunnistajat tehdään talvella! Nyt on se aikakuin fiksulla ja tehokkaalla valmentautumisella tehdään pesäeroa kilpakumppaneihin. Jos tavoitteesi ovat korkealla, pitää myös tehdä asioita päivä päivältä paremmin.

Alli haastaakin jokaista tekemään tänään asiat 1% paremmin kuin eilen! Treenaa hyvin, syö hyvin, nuku hyvin ? It’s simple!

Urheilijan valmennuspolku

  • Urheilijalle, vanhemmalle, valmentajille runkoa ja ajatuksia mitkä ovat ne valmentautumisen tavoitetasot, jos tavoitteena on huippu

Tsemppien harjoitusrunko

  • Valmennus muodostaa Niko Vaenerbergin johdolla Tsempeille kuukausittain harjoitusohjelman joka sisältää seuran treenit sekä omatoimiharjoitusrungon

SM-ryhmä tehovalmennus

  • SM-ryhmän tehovalmennus käynnistyy todenteolla Joulukuun aikana tehovalmennukseen hakeneiden kanssa pidettävällä kausipalaverilla. Ilmoittaudu Allulle (+358445050293) tehovalmennukseen.

Lisäksi lähiviikkoina on tulossa omatoimiharjoituskortteja voimatreeniin, lihaskuntoharjoitukseen ja liikkuvuusharjoitukseen. Jos kaipaat johonkin tiettyyn omatoimiharjoitukseen ohjeistusta, ole yhteydessä!

Joulukuu

Tärkeimmät poiminnat Joulukuun harjoitustarjonnasta.

Lauantai 11.12 Tapanilan testijuoksu + talvinen treenipäivä

Tiistai 14.12 Kontrollitonnit

La-Su 18.-19.12 Kotileiri

Sunnuntai 19.12 mennessä – Haku valmennusryhmiin!

 

Hyvää joulun odotusta toivottaen, ?❤️?AAA