Pyöräsuunnistuksen seuranmestaruudet ratkottiin Tapanilassa 17.10.

Lauantaina Tapanilassa kisatussa pyöräsuunnistuksen seuranmestaruuskisassa nähtiin tiukkaa vääntöä ja iloisia ilmeitä. Hieman epäuskoakin oli ajoittain ilmassa kun ratamestarin juonet paljastuivat kevyttä sunnuntaikisaa odottaneille polkijoille. Erityisesti suunnistuksellinen sprintti  1: 4 000 mittakaavan kartalla osoittautui monelle haasteelliseksi, ei ehkä vähiten siksi että sitä ennen useimmilla oli alla jo tunnin mittainen taival.

Naisten sarjan voittoon polki Ekaterina ennen SM-erikoispitkälle verrytellyttä Jonnaa. Miehissä vauhdikkain oli Alexey, jonka vauhti kesti hyvin vertailun myös kilpailun ulkopuolella polkeneisiin maajoukkuemiehiin.  Päivän kovin vääntö nähtiin kuitenkin H45 sarjassa, jossa SM-mitalimiesten Heikin ja Igorin takana prossille sinnitteli Sundqvistin Jari. Sundqvistin perhe kisaili tiukasti myös seuran parhaan pyöräsuunnistusperheen tittelistä mitalitilillään 2-0-1, mutta joutui kuitenkin tunnustamaan Jokinen/Arvelan kolmen mestaruuden pojat vielä paremmikseen.  Miesten vanhemmissa seniorisarjoissa mestaruudet korjasivat Kauko ja Pekka.

Oman seuran väen lisäksi tapahtumassa oli mukana myös vierailevia tähtiä. Kaikki tulokset ja väliajat ovat nähtävissä iltarastit –osiossa.