Suunnistuskausi on avattu täydellä pöhinällä

Kevät tuli, mutta lumet eivät sulaneet. Sitä meidän väki ei jäänyt kuitenkaan surkuttelemaan, vaan rastilippuja on etsitty ahkerasti ja sujuvastikin ympäriinsä. Kuten artikkelikuvasta näkee, niin olosuhteet eivät vielä lumettomat olleet edes Turun seudulla, mutta Ilkka Saarimäen kuvassa Iisakki Latonummi liitää tottuneesti talvikauden jälkeen myös lumen päällä. Viikonlopun kansallisista parhaista sijoista vastasivatkin tällä kertaa Angelniemellä lauantaina Iisakki Latonummi (H10RR) sekä Uma Lehtonen (D14), jotka nappasivat kumpikin upeasti kärkipaikat. Lisäksi hienoja sijoja tuli mm. Hermanni Latonummelle (H14, 3.) ja Ella Hakkaraiselle (D13, 3.), Celine Gaasenbeek oli D15-sarjassa 5., Cedric Gaasenbeek H13-sarjassa 6. Mikael Fabritius miesten pääsarjassa 8.

Virkiän kevätkansallisissa Karoliina Ukskoski oli naisten pääsarjassa, sunnuntain pitkällä matkalla, toinen muutaman minuutin Miia Niittystä hitaampana. Paimiossa oli ällässän värejä enemmänkin ja parhaasta tuloksesta vastasi naisten pääsarjassa Elisa Mattila, joka oli 2. vain 18 s Saila Kinniä hitaampana. Lisäksi Celine Gaasenbeek oli jälleen hienosti 2. D 15-sarjassa, Uma Lehtonen (D14) ja Cedric Gaasenbeek (H13) olivat 4:iä ja Ella Hakkarainen (D13) sekä Eerikki Hirvonen (H12) kirivät kuudensille sijoille.

Myös kotiseuduilla oli vilinää, sillä Launeen perhepuistossa kirmasi Hippo-perheseikkailussa mahtava määrä iloisia rastin etsijöitä. Muutama kettu ja yksi Hippokin rasteille oli eksynyt. Hieno meininki ja paljon tulevia Hippokoululaisia taisi olla paikan päällä.