Iltarastit 23.4. Tuohijärvellä

Ensi tiistain iltarastit juostaan Tuohijärven hienoissa suunnistusmaastoissa. Tapahtumapaikka on vanhan Helsingintien varressa oleva puutavarakenttä, noin 4 km Haltonin risteyksestä Helsingin suuntaan. Navigaattoriin voi laittaa osoitteeksi Helsingintie 832, 15700 Hollola.

Pysäköintikenttä on muhkurainen ja auraamaton. Kentällä ajaessa ja pysäköidessä käytetään suurta varovaisuutta. Kesärenkailla kentällä ajaminen saattaa olla haastavaa.

Tarjolla on seuraavat radat:

A-rata 5,7 km
B-rata 5,0 km
C-rata 2,8 km
D-rata 1,5 km
D2-rata 2,4 km

Kaikki radat on saatavina sekä 1 : 10 000 että 1 : 7 500 mittakaavoissa.

Tavallisten iltarastien lisäksi on tarjolla viestitreeni, jossa yhteislähtönä neljä vetoa. Harjoituksen kokoontuminen klo 17.30 Iltarastikärrylle, jossa ohjeistus. Lähtöpaikalle siirtyminen ohjatusti. Ensimmäisen vedon yhteislähtö klo 18.00. Ilmoittautumiset harjoitukseen Suomisportiin.

Lumet ehtivät sulaa maastosta lähes kokonaan, mutta viimeisin takatalvi toi uudet lumet maahan. Olkaa varovaisia liukkailla kallioilla jyrkänteiden läheisyydessä. Rastipisteitä on maastossa viestitreenien harjontojenkin vuoksi hyvin lähekkäin, tarkistakaa koodit. Hanijärven länsipuolella on rakenteilla uusi omakotitalo, jota ei ole kartalla. Rakennustyön alue on merkitty karttaan kielletyksi alueeksi, eikä sinne ehdottomasti saa mennä.

Toimintaa iltarastikärryllä sujuvoittaa etukäteisilmoittautuminen Rastilipun kautta.

Tervetuloa!