Hippo-suunnistuskoulu alkaa!

Varma kevään merkki on lasten Hippo-suunnistuskoulun alkaminen. Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu aloittelijoille ja jo pidemmälle ehtineille 6-14 vuotiaille lapsille ja nuorille. Tänä vuonna LS-37:n Hippo-suunnistuskoulussa järjestetään huhtikuussa maksuttomia tutustumistapahtumia. Toukokuusta eteenpäin kokoonnutaan tasoryhmittäin (Oravat, Ketut, Hirvet ja Tsempit) pääsääntöisesti maanantaisin klo 18 eri puolella Lahtea. Heinäkuun tietämillä suunnistuskoulussa on reilun kuukauden kesätauko.

Kevään lasten maksuttomat suunnistustapahtumat:

*Su 21.4. klo 10-12 Hippo-perheseikkailu, Launeen perhepuisto
Ma 22.4. klo 18 Länsiharjun koulu, maksuton tutustuminen Hippo-suunnistuskouluun
Ma 29.4. klo 18 Kivimaan koulu, maksuton tutustuminen Hippo-suunnistuskouluun

Tutustu Hippo-suunnistuskouluun tarkemmin suunnistuskoulun sivuiltaja ilmoittaudu suunnistuskouluun 5.5. mennessä!

Kesän 2024 ohjelma

RASTIKERHO: Alle kouluikäisten oma luontoliikuntakerho (12 kertaa) suunnistuskoulun ohessa. Tutustutaan metsään ja leikitään luonto- ja liikuntaleikkejä samanikäisten kanssa. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan Rastikerhon omilla sivuilla.

LS-37 Hippo-suunnistuskoulu järjestetään yhteistyössä OP Häme kanssa.

– OP Häme omistaja-asiakkaille ja heidän lapsille 5€:n alennus suunnistuskoulun hinnasta. Etukoodi (toimii isoilla kirjaimilla) löytyy OP-mobiilista.

– OP Yhdessä tuki:
OP Häme lahjoitti meille 1000€ tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen. Tuen avulla mahdollistamme vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten sekä useampi lapsisen perheen kaikkien lasten osallistumisen Hippo-suunnistuskouluun.

Tee vapaamuotoinen hakemus yhteystietoineen suunnistuskoulun rehtorille (kirsi.kiiskinen[at]gmail.com) 30.4. mennessä. Valituille perheille lähetämme alennukseen oikeutetun koodin toukokuun alussa.