Vapaaehtoiseksi Leimausleirille

Leimaus-leiri on Suomen suurin lasten ja nuorten suunnistusleiri, joka kokoaa tänä vuonna Pajulahteen lähes 1500 innokasta suunnistusta harrastavaa lasta ja nuorta. Leiri järjestetään kiertävästi eri puolilla Suomea ja sen tavoitteena on antaa nuorille eväitä ja inspiraatiota lajin pariin vaikka koko loppuelämän ajaksi.

Leimaus 2024 – Leimausleiri

Vapaaehtoishaku leirin eri tehtäviin avautunut ja on avoinna 30.4.2024 saakka. Lahden Suunnistajat-37 järjestää leirin suunnistusharjoitukset, joten niihin ja leirin kaikkeen muuhunkin toimintaan tarvitaan monia vapaaehtoistoimijoita. Ilmoittaudu mukaan.

Hakulomakkeessa on valittava erilaisia tehtäviä leirin eri ajankohtiin, tai mielellään vaikka neljäksi päiväksi.

Leimausleiri vapaaehtoishaku 2024 (lyyti.fi)

Tehdään kiva leiri nuorille! 💙❤️🤍