Iltarastit Tapanilan maastossa 25.6.2024

Juhannusviikonlopun jälkeen iltarastit jatkuvat monille tutussa polkurikkaassa Tapanilan maastossa. Hiiihtomajan remontin takia iltarastivaunu on Mäkirinteenkadun parkkipaikalla. Radat suuntautuvat hiihtomajan pohjoispuolelle. A- ja B-radalla on pidempien rastivälien lisäksi on tiukempaakin rastin ottoa. C-ja D2-radalla löytyy hankalampiakin rastivälejä, mutta runsaasta polkuverkosta löytyy niihinkin apua. D-rata tukeutuu polkuihin ja sopii alottelijoille. Kaikista radoista löytyy kartat sekä 1:7 500 että 1:10 000 mittakaavassa.

Ratavaihtoehdot:

  • A-rata: 6,4 km
  • B-rata 5,0 km
  • C-rata 3,5 km
  • D2-rata 2,4 km
  • D-rata: 1,9 km

Ilmoittautumalla etukäteen Rastilipussa nopeutat toimintaa iltarastivaunulla.

Tervetuloa iltarasteille Tapanilaan!