Iltarastit 2.7 Tiirismaalla

Heinäkuun ensimmäiset iltarastit juostaan Tiirismaalla. Radat suuntautuvat tällä kertaa TV-maston länsipuolelle. Maaston ominaispiirteenä korkeuseroja on kaikilla radoilla. Pidemmillä radoilla on tarjolla lisäksi reitinvalintaa ja hieman jopa avokalliota. Helpoimmat radat tukeutuvat polkuihin, joita etenkin lähdön ja maalin läheisyydessä riittää.

Ratavaihtoehdot:
A: 6,4 km – 14 rastia
B: 4,8 km – 11 rastia
C: 3,7 km – 10 rastia
D2: 2,6 km – 7 rastia
D: 2,1 km – 6 rastia

Kaikki radat ovat tarjolla sekä 1:10 000 että 1:7500 mittakaavassa. Huomioi, että A-radan kartta mittakaavassa 1:7500 on A3-kokoinen.

Opastus paikalle alkaa Keskikankaantien päästä eli tuttavallisemmin Pulla-Poikien risteyksestä. Iltarastikärry sijoittuu Arvi Hauvosen tielle, jonka alkupäässä on jonkin verran parkkipaikkoja. Lisäksi pysäköintiin on käytettävissä Keskikankaantie 30 (Start) ja Televisiotie 2 (Heatmasters) piha-alueet. Pysäköintiin käytettävissä olevat alueet korostettu alla olevassa kuvassa sinisellä. Ratamestari suosittelee kuitenkin lämpimästi saapumista pyörällä tai jalan. Tulee samalla tehtyä alku- ja loppuverryttelyt kuin itsestään.