Omatoimirastit Pajulahdessa 8.-19.5

Kevään kolmannet omatoimirastit suunnistetaan Pajulahden maaston pohjoisosissa. Osittain päästään maaston osaan missä harvemmin suunnistetaan. Kartta osittain päivitetty upeasti Jarmon toimesta, mutta pohjoisosassa löytyy vähän myös vanhemman karttapohjan aluetta. Tarjolla on myös käyräkartat haastetta enemmän halajaville!

Pysäköinti sijaitsee Alhaistentiellä (Alhaistentie 100) tien varressa ja sen levikkeillä. Pysäköinnistä on lähtöön ja maaliin matkaa noin kilometri. HUOMIO! Alhaistentietä ei saa ajaa pidemmällä kuin mitä karttaan on merkattu!!!!!

A-rata 6,0 km, tarjolla myös käyräkartta
B-rata 4,5 km, tarjolla myös käyräkartta
C-rata 3,5 km, tarjolla myös käyräkartta
D-rata 2,1 km, helppo, polkuihin tukeutuva rata

Kartat ladattavissa Rastilipussa ilmoittautumisen jälkeen. Karttoja on saatavissa myös iltarastivaunusta tiistain rastien yhteydessä.

Nautinnollista suunnistusta!

Ratamestari Allu