Sprintti-iltarastit Ankkurin alueella tiistaina 7.5.2024 – hyvä SM-kisatreeni!  

Päijäthämäläiset Sprintti-iltarastit kurvaillaan viime vuoden SM-sprintistä tutulla Ankkurin alueella tiistaina 7.5. klo 17.00 alkaen.

Ilmoittautuminen, lähtö sekä maali ovat Satamassa Pianopaviljongin koillispuolella. Erillistä opastusta ei ole.

Pysäköinti tapahtuu satama-alueen ja Sibeliustalon ympäristön yleisillä pysäköintialueilla. Paikalle pääsee myös hyvin pyörällä tai juosten.

Lähdöt tapahtuvat klo 17.00–18.30 välisenä aikana. Radoilta pitää olla pois viimeistään klo 19.30 mennessä. Ilmoittautumalla etukäteen Rastilipussa nopeutat toimintaa iltarastipaikalla. Muista ilmoittautua vaunulla myös suunnistuksen jälkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsimään!

Muista noudattaa sprinttisuunnistuksen kiellettyjä kohteita karttaan merkityn mukaisesti (violetti vinoruudutus, oliivinvihreät piha-alueet, paksut aidat sekä muurit, tumman vihreät pensasaidat ja pensaikot). Pensasaitojen kohdalla muista myös ettet saa mennä karttaan yhtenäiseksi merkityn aidan läpi tai yli, tai aidan ja rakennuksen välistä jos aita on kartalla kiinni rakennuksessa vaikka niistä pääsisikin kulkemaan. Kartalla olevia kiellettyjä alueita ei ole merkitty nauhoilla maastoon.

Erityisen tärkeää on, että noudatat näitä karttaan merkityn mukaisesti, jotta saamme ja voimme jatkossakin järjestää sprinttirasteja. Kiitos!

Kartta ja radat:

Kartan koko A4. Molempia mittakaavoja 1:4 000 ja 1:3 000 saatavilla. D-rata vain 1:3 000. Radat on mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin.

A-rata: 3,3 km / 21 rastia (kartan kääntö)

B-rata: 2,4 km / 14 rastia

C-rata: 1,8 km / 12 rastia

D-rata: 1,2 km / 8 rastia

A-, B- ja C-radan kartan saa lähtöpaikalla. D-radoille kartan saa ilmoittautumisen yhteydessä iltarastikärryn läheisyydestä.

Rastinmääritteet on painettu karttoihin. Lisäksi lähtöpaikalla on saatavissa myös irrallisia rastinmääritteitä.

Muista noudattaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja kohteita. Kartalla olevia kiellettyjä alueita ei ole merkitty nauhoilla maastoon.

Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta.

LS-37 iltarastien hinnasto ja maksutavat löydät täältä: https://www.ls37.fi/iltarastit/hinnat/

Tutustuthan vielä Intersport Lahti – Sprintti-iltarastien yleisiin ohjeistuksiin osoitteesta https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/

Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Muistathan, että kyseessä on iltarastit ja valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten erityistä varovaisuutta teiden ylityksissä ja varotaan myös muita kanssaliikkujia. Osallistujana liikut kaupunkialueella liikennesääntöjä noudattaen tavallisen jalankulkijan tapaan.

Huom! Iltarastivaunulta on saatavissa myös Pajulahden omatoimirastien (8.-19.5.) karttoja.

Tervetuloa sprinttaamaan koko perheen voimin!