Sprintti-iltarastit Hollolan Kuntakeskuksessa 30.4.2024

Kauden kolmannet sprintti-iltarastit käydään Hollolan kuntakeskuksessa.

Opastus/ saapuminen:

Opastus Hollolan uimahallin / Heinsuon koulun kohdalla osoitteessa Terveystie 8. Pysäköinti tapahtuu uimahallin ja terveyskeskuksen parkkialueella.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu iltarastikärryllä, joka löytyy uimahallin ja Heinsuon koulun välistä. Lähdöt tapahtuvat klo 17.00–18.30 välisenä aikana. Radoilta täytyy olla pois viimeistään klo 19.30 mennessä. Muista ilmoittautua pois myös suunnistuksen jälkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsiä.

Suosittelemme ilmoittautumaan ennakkoon Rastilippu-palvelussa.

Kunnioita taloyhtiöiden istutuksia. Älä ylitä ”Kielletty ylittää” -karttamerkkejä, oliivin vihreä, tumman vihreä, paksu musta viiva, kahden väkäsen aita jne., äläkä kielletyn alueen sekä ”Kielletty ylittää” -ratamerkkejä. Niitä ei ole maastoon merkitty kielletyn alueen nauhalla. Vaikka karttaan merkityn pensasaidan läpi pääsisikin, siitä ei silti saa kulkea. Ks sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Lähtö, kartta ja radat:

Lähtö sijaitsee noin 100 m päässä iltarastikärrystä Terveystien toisella puolella.  Maali sijaitsee noin 200 m päässä iltarastikärryltä.

Kartan koko A4 ja mittakaava 1:4000. Tarjolla myös vaihtoehtoisesti 1:3000 mittakaava (A rata on kokoa A3)

  • A-rata 3,5 km, 17 rastia
  • B-rata 2,6 km, 17 rastia
  • C-rata 2,0 km, 12 rastia
  • D-rata 1,3 km, 9 rastia

Matkat on mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin.

LS-37 iltarastien hinnasto ja maksutavat löydät osoitteesta https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/. Santaveräjän omatoimirastien karttoja on saatavilla vaunulta. Paikalla myös Suunnistajan kauppa. Tervetuloa!