Syksyn viimeiset Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit käydään Ankkurin alueella!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan omat taitosi huippuradoilla kun syksyn viimeiset Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit kurvaillaan SM-sprintistä tutulla Ankkurin alueella tiistaina 19.9. klo 17 alkaen.

A- ja B-radat ovat lähes sellaisenaan samat kuin SM-kisan miesten ja naisten finaaleissa. Vain joitain pieniä muutoksia on jouduttu tekemään lupa-asioista johtuen.

Ratoihin sisältyviä tilapäisiä aitoja ja nauhoituksia ei maastossa kuitenkaan ole kuten ei yleensäkään iltarasteilla.

Erityisen tärkeää on, että kuitenkin noudatat niitä karttaan merkityn mukaisesti, jotta saamme ja voimme jatkossakin järjestää sprinttirasteja. Kiitos!

Eli noudata sprinttisuunnistuksen kiellettyjä kohteita karttaan merkityn mukaisesti (violetti rasteri, oliivinvihreät piha-alueet, paksut aidat sekä muurit, tumman vihreät pensasaidat ja pensaikot). Pensasaitojen kohdalla muista myös ettet saa mennä karttaan yhtenäiseksi merkityn aidan läpi tai yli, tai aidan ja rakennuksen välistä jos aita on kartalla kiinni rakennuksessa vaikka niistä pääsisikin kulkemaan.

Karttamyynti, lähtö sekä maali on Satamassa Borupinraitin varrella (Pianopaviljongin ja Laiturikadun pään välillä). Erillistä opastusta ei ole.

Pysäköinti tapahtuu satama-alueen ja Sibeliustalon ympäristön yleisillä pysäköintialueilla. Huomioithan myös mahdolliset pysäköintimaksut ja –rajoitteet. Paikalle pääsee myös hyvin pyörällä tai juosten.

Lähdöt tapahtuvat klo 17.00–18.30 välisenä aikana. Radoilta täytyy olla pois viimeistään klo 19.30 mennessä. Muista ilmoittautua pois myös suunnistuksen jälkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsimään!

Kartta ja radat:

A-, B- ja C-radan kartan saa lähtöpaikalla. D-radoille kartan saa ilmoittautumisen yhteydessä iltarastikärryn läheisyydestä.

Rastinmääritteet on painettu karttoihin. Lisäksi lähtöpaikalla on saatavissa myös irrallisia rastinmääritteitä.

Muista noudattaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja kohteita. Kartalla olevia kiellettyjä alueita ei ole merkitty nauhoilla maastoon.

Alla vielä ratakohtaiset matkat (mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin).

A-rata: 4,0 km / 26 rastia (kartan kääntö)

B-rata: 3,5 km / 22 rastia (kartan kääntö)

C-rata: 2,4 km / 13 rastia (kartan kääntö)

D-rata: 1,4 km / 9 rastia

Kartan koko A4. Molempia mittakaavoja 1:3 000 ja 1:4 000 saatavilla. D-rata vain 1:3 000.

Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta.

LS-37 iltarastien hinnasto ja maksutavat löydät täältä: https://www.ls37.fi/iltarastit/hinnat/

Tutustuthan vielä Intersport Lahti – Sprintti-iltarastien yleisiin ohjeistuksiin osoitteesta https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/

Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Muistathan, että kyseessä on iltarastit ja valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten erityistä varovaisuutta teiden ylityksissä ja varotaan myös muita kanssaliikkujia.

Huom! Iltarastivaunulta on saatavissa myös Kukkasen omatoimirastien (20.9.-1.10.) karttoja.

Tervetuloa sprinttaamaan koko perheen voimin SM-sprintin maastoihin!