Viikonlopun kisamenestystä

Syksyn SM-kilpailut saivat jatkoa, kun viikonloppuna kilpailtiin suomenmestaruuksista niin pyöräsuunnistuksessa kuin knockout-sprintissä. Lisäksi Tanskassa järjestettiin tarkkuussuunnistuksen maaottelu.

Lauantaina sekä sunnuntaina kilpailtiin pyöräsuunnistuksessa Hämeenlinnan Ahveniston kinkkisissä ja raskaissa maastoissa. Lauantaina oli keskimatkan SM-kilpailu ja sunnuntaina puolestaan SM-viestit. Lauantaina Tomi Nykänen voitti upeasti kultaa. Tomi kommentoi kilpailun jälkeen suoritustaan seuraavanlaisesti: ”Tiesin, että on vaikea maasto ja siltä se näytti kartaltakin. Pyrin koko ajan tekemään suoritusta suunnistus edellä ja vauhti oli välillä sen takia hiljaisempaa. Pari virhettäkin sattui matkalle, mutta suoritus oli silti varsin hyvä.”

Lisäksi Joona Kleemola oli upeasti miesten pääsarjan 9. ja Satu Rinkinen D35-sarjassa 2.

Tomi
Satu

Kaikkien sarjojen tulokset lauantailta löydät täältä: https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2023_smpysu_k/h13/smart/1/?Popup=ClubResults;Lahden%20Suunnistajat-37;1

Tomi ja Joona jatkoivat hyvää suorittamista sunnuntaina käydyssä SM-viestissä, jossa he nappasivat kultaa selvällä erolla. Viestissä kummallakin oli kolme osuutta ja he hallitsivat kärkipaikalla ensimmäisestä osuudesta alkaen.

Joona ja Tomi kilpailun jälkeen

Sunnuntaina järjestettiin Tampereen Hervannassa ihka ensimmäistä kertaa knockout-sprintin SM-kilpailut, jossa Karoliina Ukskoski jatkoi hyviä suorituksiaan. Karsinnassa Karoliina juoksi upeasti toiseksi ja pääsi näin välieriin. Välierät olivat kovatasoisia ja omassa erässään hän oli lopulta 5. Sprintin tulokset löydät täältä: https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2023_smkos/

Lisäksi Lahden Suunnistajien Teemu Niskanen oli Tanskan Silkeborgissa järjestetyissä tarkkuussuunnistuksen maaottelussa, joka kilpailtiin sekä lauantaina että sunnuntaina. Tuomo kilpaili Suomen 1. joukkueessa ja kokonaistuloksissa joukkue sijoittui hienosti 2. Tulokset löydät täältä: https://drive.google.com/file/d/1jDoJ2zAZmbemcR8_rMcUC_ikq0cbVHqd/view