Iltarastit 13.6 Tuohijärvellä

Tiistaina 13.6. suunnistetaan iltarastit Tuohijärven maastossa. Maasto jakautuu karkeasti kahteen maastotyyppiin; erittäin nopeakulkuiseen avokalliomännikköön ja osittain hiukan huonompaa juoksualustaa tarjoavaan sekametsään. Maastossa risteilee myös jonkin verran polkuja ja endurouria.

Viime vuonna Tuohijärvellä suunnistettiin Jukola-viikolla, koska maasto oli todennäköisesti Lahden seudun ”Mynämäkeläisin” maasto. Sama tilanne on tämäkin vuonna, sillä Tuohijärvi on varmasti yksi Lahden seudun ”Porvoolaisimmista” maastoista. Erittäin hyvä paikka siis valmistautua tämän vuoden Venlojen/Jukolan viestiin.

Ratojen speksit:

A-rata: 6,0 km, 12 rastia, 1:10000

B-rata: 4,2 km, 9 rastia, 1:7500

C-rata: 3,0 km, 8 rastia, 1:7500

D-rata: 1,8 km, 5 rastia, 1:7500

Tarjolla on myös erillinen viestitreeni, jossa tarjolla 4 x 1,2 km suunnistusvedot yhteislähdöllä ja hajonnoilla. Viestitreenin ilmoittautumiset mielellään Suomisportiin, jotta osataan varata riittävästi karttoja. Viestiharjoituksen yhteislähtö klo 17:30, lähtöpaikalle lähdetään siirtymään noin 17:20.

Pysäköinti on peltoparkkina ja iltarastikärry löytyy osoitteesta Tuohijärventie 66, Hollola.