Mestaruuksia chachacha:n tahtiin

Tällä viikolla siipunavalkoisia värejä (ehkä jollain myös päällä vihreää) nähtiin suunnistamassa näissä kisoissa: AM-keskimatka, Saaristorastit, Kouvolan Kevätsuunnistus, Auranmaan keskimatka, eSprintissä, Kainuun AM-sprintissä. Menestystä tuli melkein niistä kaikista.

AM.keskimatkalta tuli kolme kolmoisvoittoa: Eevert, Aatu ja Riku H14, Hermanni, Eikka ja Nilla H13 ja Anu N., Anna ja Anu T. D45. Lisäksi mestaruudet hoiti kotiin H45 Ari, H8RR Iisakki, D21 Emmi, D55 Virpi, D16 Helmina ja D14 Uma.

Kouvolan Kevätsuunnistuksesta tuli yhteensä viisi ykkössijaa yhteistuloksissa. Voiton ottivat Hennariikka (D65), Elmo (H12), Siiri (D12), Hertta (D10) ja Kaisla-Pilvi (D9RR). Lisäksi lauantaina Anna-Lea (D55) voitti pitkän matkan ja sunnuntaina keskimatkalla D21-sarjassa oli hyvä panos kun Ansku oli toinen ja Sanna neljäs.

Siiri D12
Siiri D12
Kaisla-Pilvi D9RR
Kaisla-Pilvi D9RR

eSprintin aamupäivän parhaista suorituksesta vastasi H21-sarjassa Valtteri K. (5.) ja H50-sarjassa Harri (4.). Iltapäivällä Harri jatkoi kovaa menoa (4.) ja pykälää nuoremmissa Jani oli kolmas.

valtteri_H21
Valtteri H21 (© Maria Määttänen)

Alkuviikosta Valteri kävi myös ottamassa kolmossijan Kainuun AM-sprintissä.