Päijäthämäläiset iltarastit 16.5. Pesäkalliolla

Seuraavat Päijäthämäläiset iltarastit järjestetään tiistaina 16.5. klo 17.00 alkaen Pesäkallion lavan parkkialueelta, Hepolammintie 41. Opastus Savontieltä Hepolammintien risteyksestä.

Lahden Suunnistajat -37 ja tämän kertaiset Päijäthämäläiset iltarastit on mukana ”Kutsu kaveri kuntorasteille” -kampanjassa. Voit siis ottaa kaverisi mukaan näille iltarasteille ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai te molemmat haluatte tutustua uuteen harrastukseen.

Radat suuntautuvat golfkenttäalueen pohjoispuolelle jossa myös lähtö ja maali sijaitsevat. Pisimmillä radoilla pääsee tekemään pienen lenkin myös Soltinjärven pohjoispuolella. Suot alueella ovat paikoin vielä melko märkiä. Kartan keskellä on jäkäläinen mäki, joka on merkitty karttoihin kielletyksi alueeksi joten sinne ei tule mennä. Samoin on hyvä mahdollisuuksien mukaan välttää myös muita jäkäläisiä kallioalueita.

Reitti lähtöön kulkee maalin kautta, joten lähtöön mennessä kannattaa varoa maalia kohti pinkovia kanssasuunnistajia.

Radat:

  • A -rata 6,5 km, 19 rastia
  • B -rata 5,0 km, 12 rastia
  • C -rata 3,5 km, 10 rastia
  • D2 -rata 2,4 km, 8 rastia
  • D -rata 1,9 km, 6 rastia

Lisäksi Taitorata 4,1 km, 17 rastia. Rata on ns. keskimatkan rata, joka edellyttää mm. rytmivaihtokykyä ja mikroreitinvalintaa erimittaisilla osin hyvinkin lyhyillä rastiväleillä, sekä tarkkaa rastinottoa.

Lähdöt klo 17.00 – 19.00 ja metsästä paluu viimeistään klo 20.30 mennessä.

21.5. asti käynnissä olevien Rahametsän omatoimirastien karttoja on myös saatavissa iltarastivaunulta.

Tervetuloa nauttimaan suunnistuksesta!