Mukkulan sprintti avasi Päijät-Hämeen Kompassi-tapahtumat

Päijät-Hämeen ensimmäinen Kompassi-tapahtuma suunnistettiin Lahdessa Mukkulan tapahtumapuistossa. Reilusti yli 100 lasta kirmasi ratamestari Juha Sorviston laatimille sprinttiradoille keväisen aurinkoisessa säässä. Mukkulan tapahtumapuisto tarjosi hienon areenan lasten matalan kynnyksen suunnistustapahtumalle. Myös ensikertalaiset saivat mukavan suunnistuskokemuksen ja perheen pienimmät pääsivät myös spurttaamaan rastirallissa ja leimausradalla.

Kompassi-cup avattiin neljässä kategoriassa; kulta-, hopea sekä pronssikompassi 10v. ja 8v. Sinipunavärit komeilivat monen sarjan kärkipaikalla. Iisakka (H8RR), Veikka (H10RR), Oona (D10RR), Iisa (D10), Hertta-Liina (D12TR), Elmo (H12), Aatu (H14) ja Hilla (D14). Vauhdikasta menoa ja hyviä suorituksia nähtiin useita! Myös ForFun-sarjalaiset pääsivät samoille radoille etsimään rasteja. Palkinnoksi suunnistussuorituksesta jokaiselle jaettiin maalissa Porvoon lakritsin metrilaku. Päijät-Hämeen Kompassi-tapahtumat jatkuvat kahden viikon päästä Asikkalassa.

Tulokset
Väliajat
(Tien ylityksessä ja viimeisellä rastilla oli kaksi rastipukkia ja leima hyväksyttiin molemmista. Tämän takia joiltakin lapsilta puuttuu väliaika ko. rasteilta.)

Kuvia ja videoita
Videoita (Jani Hämäläinen)