LS-37 mukana Kutsu kaveri kuntorasteille -kampanjassa

Suunnistusliitto on yhdessä lukuisten kuntorastijärjestäjien kanssa lanseerannut Kutsu kaveri kuntorasteille -kampanjan, jonka aikana suunnistaja saa tuoda kaverinsa kuntorasteille maksutta kokeilemaan lajia. https://www.suunnistusliitto.fi/2023/05/kutsu-kaveri-kuntorasteille-kampanjassa-kaveri-saa-suunnistaa-maksutta/

Lahden Suunnistajat -37 ja Päijäthämäläiset iltarastit 16.5. Pesäkalliolla on mukana kampanjassa. Voit siis ottaa kaverisi mukaan kampanjassa mukana oleville kuntorasteille ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai te molemmat haluatte tutustua uuteen harrastukseen.

Nyt on siis jokaisella hyvä tilaisuus houkutella uutta väkeä lajimme pariin.

Kampanjan tapahtumat ovat myös osa kansainvälistä World Orienteering Day -viikkoa.

Lisätietoja kampanjasta ja siihen kuuluvista tapahtumista suunnistus.fi-sivustolla.