Lahden Suunnistajat -37 ja Lumonite jatkavat loistavaa yhteistyötä!

Tulevaisuudessakin supertehokkaat Lumonite Leader -lamput tulevat roihuamaan huipputiimimme otsalla!Valovoimasta homma ei siis tule ainakaan jäämään kiinni tulevissa yöviesteissä ja muissa yökarkeloissa!

Uudet Lumonite Leader ja muut tehokkaat Lumonite-lamput löydät itsellesi täältä valostore.fi/fi/c/brands/lumonite Jäsenille tulee pian tietoa alennuskoodista Valostoren verkkokauppaan.

Edustusurheilijoiden aikaisemmin käyttämiä muutamia Lumonite lamppuja jaetaan nyt seuralaisille käyttöön. Jos tunnet, että juuri Sinä tarvitsisit loistavaa lamppua, lähetä vapaamuotinen hakemus sähköpostilla Heikille (voima.heikki(at)luukku.com) 14.5.2023 mennessä. Nuoriso- ja valmennusvaliokunta pisteyttää anonyymit hakijat ja valitut ilmoitetaan toukokuun aikana. Pisteytyksen painotus on nuoremman polven suunnistajissa.