Taas sprintataan! ?

Seuraavat Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit juostaan Saksalan alueella tiistaina 25.4.2023.

Metsän puolella on vielä hieman lumista, mutta olosuhteet sprinttaamiseen ovat erinomaiset! Nyt kaikki rohkeasti tutustumaan sprinttisuunnistukseen! Tarjolla lyhyitä ja teknisiä välejä sekä pidempiä välejä erityisesti A-radalla. ?

Opastus on Vanhanradankadulta Hakakadun ja Poppelikadun risteyksestä. Parkit Vanhanradankadun pohjoispuolella Hakakatu 1 ja 2 kiinteistöjen piha-alueilla. Iltarastivaunu Vanhanradankadun vastakkaisella puolella Poppelikadun varressa. Käytäthän suojatietä aina kun ylität Vanhanradankadun (kts. opastekuva).

Opastekuva

Lähdöt tapahtuvat klo 17.00–18.30 välisenä aikana (huom. lupien takia radoille ei pääse ennen klo 17). Radoilta täytyy olla pois viimeistään klo 19.30 mennessä. Muistathan ilmoittautua myös suunnistuksen jälkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsimään!

Kartan saa lähtöpaikalta (kilpailunomaisuutta hakevat). Karttoja myös saatavilla ilmoittautumisen yhteydessä iltarastikärryn läheisyydestä. Myös Pajulahden omatoimirastien (26.4.–7.5.) karttoja on saatavilla kärryltä.

Lähtöön on matkaa noin 200 m (viitoitus), maali sijaitsee iltarastikärryn läheisyydessä (kts. opastekuva).

Rastimääritteet on painettu karttoihin, lisäksi lähtöpaikalla saatavissa myös irralliset rastimääritteet. Lähdöstä on viitoitus K-pisteelle.

Muista noudattaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja kohteita (violetti vinoruudutus, oliivin vihreät alueet, tumman vihreät pensasaidat ja pensaikot). Kartalla olevia kiellettyjä alueita ei ole merkitty maastoon. Ja vaikka karttaan merkityn pensasaidan läpi pääsisikin, siitä ei silti saa kulkea!

Alustavat ratapituudet (mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin):

A-rata: n. 3,3 km
B-rata: n. 2,3 km
C-rata: n. 1,8 km
D-rata: n. 1,1 km

Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta.

Tutustuthan vielä Intersport Lahti – Sprintti-iltarastien yleisiin ohjeistuksiin täältä.

Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Muistathan, että kyseessä on iltarastit, joten valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten varovaisuutta liikenteessä ja kunnioitetaan muita kanssaliikkujia.

Tervetuloa tutustumaan sprinttisuunnistukseen koko perheen voimin!

Ratamestari, Eerika Riutto

Yhteistyössä: Intersport Lahti