Taas sprintataan! ?

Seuraavat Intersport Lahti ‚Äď Sprintti-iltarastit juostaan Saksalan alueella tiistaina 25.4.2023.

Metsän puolella on vielä hieman lumista, mutta olosuhteet sprinttaamiseen ovat erinomaiset! Nyt kaikki rohkeasti tutustumaan sprinttisuunnistukseen! Tarjolla lyhyitä ja teknisiä välejä sekä pidempiä välejä erityisesti A-radalla. ?

Opastus on Vanhanradankadulta Hakakadun ja Poppelikadun risteyksestä. Parkit Vanhanradankadun pohjoispuolella Hakakatu 1 ja 2 kiinteistöjen piha-alueilla. Iltarastivaunu Vanhanradankadun vastakkaisella puolella Poppelikadun varressa. Käytäthän suojatietä aina kun ylität Vanhanradankadun (kts. opastekuva).

Opastekuva

L√§hd√∂t tapahtuvat klo 17.00‚Äď18.30 v√§lisen√§ aikana (huom. lupien takia radoille ei p√§√§se ennen klo 17). Radoilta t√§ytyy olla pois viimeist√§√§n klo 19.30 menness√§. Muistathan ilmoittautua my√∂s suunnistuksen j√§lkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsim√§√§n!

Kartan saa l√§ht√∂paikalta (kilpailunomaisuutta hakevat). Karttoja my√∂s saatavilla ilmoittautumisen yhteydess√§ iltarastik√§rryn l√§heisyydest√§. My√∂s Pajulahden omatoimirastien (26.4.‚Äď7.5.) karttoja on saatavilla k√§rrylt√§.

Lähtöön on matkaa noin 200 m (viitoitus), maali sijaitsee iltarastikärryn läheisyydessä (kts. opastekuva).

Rastimääritteet on painettu karttoihin, lisäksi lähtöpaikalla saatavissa myös irralliset rastimääritteet. Lähdöstä on viitoitus K-pisteelle.

Muista noudattaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja kohteita (violetti vinoruudutus, oliivin vihreät alueet, tumman vihreät pensasaidat ja pensaikot). Kartalla olevia kiellettyjä alueita ei ole merkitty maastoon. Ja vaikka karttaan merkityn pensasaidan läpi pääsisikin, siitä ei silti saa kulkea!

Alustavat ratapituudet (mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin):

A-rata: n. 3,3 km
B-rata: n. 2,3 km
C-rata: n. 1,8 km
D-rata: n. 1,1 km

Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta.

Tutustuthan viel√§ Intersport Lahti ‚Äď Sprintti-iltarastien yleisiin ohjeistuksiin t√§√§lt√§.

Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Muistathan, että kyseessä on iltarastit, joten valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten varovaisuutta liikenteessä ja kunnioitetaan muita kanssaliikkujia.

Tervetuloa tutustumaan sprinttisuunnistukseen koko perheen voimin!

Ratamestari, Eerika Riutto

Yhteistyössä: Intersport Lahti