Iltarastit Tapanilassa 21.6.

Mikäli Jukola-viikonlopun jälkeen virtaa suunnistamiseen edelleen riittää, niin tiistaina on tarjolla iltarastisuunnistusta sekä niille jotka ovat viettäneet jännittävän viikonlopun TV-lähetyksen ääressä että niille jotka ovat olleet osa tapahtumaa. Iltarastit suunnistetaan tällä kertaan kolmen viikon kuluttua järjestettävän FIN5- suunnistusviikon https://2022.fin5.fi/ päätöskilpailun viereisessä maastossa Tapanilassa. Tapanilan majan pohjoispuoli on kiellettyä aluetta, mikä suunnistusviikolla kisaavien on hyvä pitää mielessä.

A ja C- radoilla on tällä kertaa tarjolla pienet perhoslenkit Tapanilan supikoissa. C-radalla rasteja onkin suunnistettavaksi tavallista enemmän. B-rata on tarjolla niille, jotka haluavat enemmän juosta kuin suunnistaa nenä kartassa.

D-radalta löytyy pienen hyppyrimäen huipulla oleva rastipiste (kuva). Rastipiste sijaitsee niittyalueella, jolla liikkuessa on hyvät mahdollisuudet kohdata peura tai useampiakin. Ratamestari rastipisteitä kiertäessään tapasi tämän otuksen. Myös pieni vasa tuli vastaan samalla reissulla, mutta hän ei halunnut jäädä poseeraamaan niin pitkäksi aikaa, että olisi tullut ikuistettua.

 

Muistakaa, että Sammalsuonkadun saa ylittää ainoastaan karttaan merkityistä kohdista (kaksi hiihtosiltaa ja suojatie).

Tarjolla olevat radat:

A-rata: 5,2 km, 15 rastia

B-rata: 4,3 km, 10 rastia

C-rata: 3,6 km, 13 rastia

D-rata: 1,5 km, 6 rastia