Kompassi-viesti kisattiin Anjalassa

Päijät-Hämeen Kompassi-viesti juostiin yhdessä Kaakon suunnistusalueen kanssa Kouvolassa Anjalan urheilukentän toimiessa kilpailukeskuksena. Kesän ensimmäisessä Kompassi-viestissä oli yksi sarja, jossa oli kolme osuutta (14-12TR-10RR). Päijät-Hämeen säännöissä oli vielä lisäyksenä, että joukkueessa oli oltava poikia ja tyttöjä.

Yli 40 joukkuetta ampaisi aurinkoisena torstai-iltana Anjalan maastoon. Olihan siinä suuren urheilujuhlan tuntua, kun hiekka pöllysi nuorten jalkojen alla. Päijät-Hämeen viestissä LS-37:n kolmos (Hermanni, Siiri, Eerikki) ja kakkosjoukkueet (Aaro, Ella, Iisakki) ottivat kaksoisvoiton ja pronssimitalit pujotettiin Asikkalan Raikkaan joukkueelle.

Tulokset (Päijät-Häme)

Päijät-Hämeen Kompassi-tapahtumat jatkuvat elokuun alussa Asikkalassa. Kesän toinen Kompassi-viesti (ikäsarjajoukkueet) kisataan niin ikään yhdessä Kaakon suunnistusalueen kanssa Kouvolan Elimäellä elokuun puolessa välissä.