Lasten seuranmestarit vuosimallia 2022

Maanantai-iltana kävi kova kuhina Merrasjärven uimarannalla, kun LS-37:n lasten seuranmestaruuksista kamppailtiin Pesäkallion ulkoilumaastossa. Tapahtuma oli samalla OP Päijät-Häme Hippo-suunnistuskoulun kevätkauden päätöskerta. Sää suosi, joten suunnistussuorituksen jälkeen vilskettä riitti uimarannalla leimausradalla ja osa uskaltautui polskuttelemaankin. Palkinnoksi kaikki saivat maalissa Sinuhen maukkaat hillomunkit ja pillimehut. Herkut saivatkin monen lapsen suupielet leveään hymyyn. Seuranmestaruusmitalit ja kunniapalkinnot jaettiin kaikille osallistujille seremoniallisesti. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua!

OP kesätyöntekijä Jenni Leppänen opasti rastireittiläisiä.
Suunnistussuorituksen jälkeen kaikki saivat Sinuhen hillomunkin.
Munkit maistuivat 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lahden Suunnistajat -37 lasten seuranmestarit 2022:

D8RR Oona Pakkanen
H8RR Veikka Koiranen
D10RR Hilma Pöllänen
H10RR Aaretti Latonummi
D12 Uma Lehtonen
H12 Hermanni Latonummi
D14 Celine Gaasenbeek

Tulokset
Väliajat
Kuvia

H8RR poikien mahtava tuuletus.

Hippo-suunnistuskoulu jää nyt kesälomatauolle. Kesän aikana suunnistuskoululaiset saavat tehtäväksi piirtää kotipihasta tai esim. kesämökin piha-alueelta kartan. Isommat suunnistuskoululaiset voivat lisäksi suunnitella kartalle radan ja järjestää sisaruksilleen tai kavereilleen pienimuotoiset suunnistusskabat. Suunnistuskoulun syyskauden ensimmäisellä kerralla 15.8. päästään sitten ihailemaan näitä teoksia.

Liikunnallista ja aurinkoista kesälomaa kaikille lapsille perheineen!