Viikon 23 tulostuutti – LS-Dominaattorit hurjina HOG:ssa!

Viikonvaihde oli taas suunnistusrikas! Menestystäkin tuli eri puolella Suomea ja eri lajeissa!

Listalla oli mm. Grano Games Tampereella, Helsinki O-Games Vihdissä, Rajarastit Joutsenossa, pyöräsuunnistuksen SM-sprintti ja pitkämatka Heinolassa.

Viikonlopun kisaputken avasi perinteinen kolmen osakilpailun Grano Games Tampereella. Seurastamme edustamassa olivat Juha Matilainen (H40) perjantain sprintissä ja Henri Määttä (H21A) sunnuntaina pitkällä matkalla. Juha dominoi sprintissä omaa sarjaansa ottaen selkeän voiton. Henri oli pitkällä matkalla 17.

ONLINE-tulokset (Grano Games)

Helsinki O-Gamesissa Vihdin Salmissa nähtiin vahvaa LS-37 edustusta molempia kisapäivinä.

Lauantain kovatasoisessa D21E WRE-keskimatkan kisassa nähtiin LS-Dominaattoreilta hurjaa virettä. Elisa Mattila jatkoi hurjasteluaan ja ottaen ties monennen ykkössija jo tälle kaudelle. Jaettu voitto Paimion Rastin Ina Westerlundin kanssa. Elisan kommentit voit käydä lukaisemassa täältä: https://2022.helsinkiogames.fi/2022/06/11/mattila-ja-westerlund-tasasivat-naisten-kisan/

Eikä tämä jäänyt tähän vaan Minna Kauppi löytyi tuloslistalta sijalta 5., Karoliina Ukskoski 6. ja Anna Närhi 11. Tämä lupaa enemmän kuin hyvää kohti tulevan viikonlopun Venlojen viestiä!

Elisa Mattila
Minna Kauppi
Karoliina Ukskoski
Anna Närhi

Eliittisarjojen puolella myös Topi Anjala suunnisti upeasti sijalle 2. H21EB-sarjassa ja Eerika Riutto nuorten näyttökilpailusarjassa (D20E) sijalle 10.

Topi Anjala

Kuvat: Markku Brummer

Nuorten puolella Hakkaraisen sisarukset Ella ja Okko löytyivät sarjojensa kärkitaistelusta kuten myös kaikki Latonummen hurjapää veljekset. Toimituksen eritysmaininta Ellan suoritukselle D12-sarjassa, sillä ratamestari oli kyllä laittanut suhteellisen tiukkoja rastivälejä tälle radalle.

Ella Hakkarainen

Kokeneempien pihkaniskojen osalta parhaasta vedosta vastasi aina varma Kari Käyhkö ottaen voiton H70-sarjassa.

Myös muissa sarjoissa nähtiin upeita suorituksia, alla vielä listattuna kaikki lauantaina TopTeniin murtautuneet.

HOG lauantai 11.6. (keskimatka):

H9RR: Okko Hakkarainen 3., Iisakki Latonummi 8., Aaretti Latonummi 11.
D12: Ella Hakkarainen 4.
H12: Hermanni Latonummi 5.
D20E: Eerika Riutto 10.
D21E: Elisa Mattila 1., Minna Kauppi 5., Karoliina Ukskoski 6.
D50: Kirsi Koivuniemi 5.
H21EB: Topi Anjala 2.
H40: Juha Matilainen 6.
H70: Kari Käyhkö 1.
H80: Risto Anjala 10.

Sunnuntain pitkän matkan kisassa LS-Dominaattoreiden huikeaa lentoa ja voittokulkua jatkoi Karoliina Ukskoski vahvalla vedolla! Selkeä, yli 2min voitto Karoliinalle.

Jäi eilisten palkintosijojen käsistä valuminen sen verran harmittamaan että ajattelin että tänään ei yhtä laiskasti suunnisteta ja siinä ajatuksessa pysyin. Alku lähti vähän yskien matkaan mutta maltoin mieleni ja sain homman rullaamaan. Pidin tasaisen tappavaa tahtia ja keskityin yksi rastiväli kerrallaan. Oli tosi jaksava fiilis ja maali tuli lopulta yllättävänkin nopeasti vastaa. Vaikkei täysin puhdas kisa niin tasapainoinen ja hyvä suoritus kaiken kaikkiaan, kommentoi Karoliina kisan jälkeen toimitukselle.

Miesten H21-sarjassa Pauli Leinonen ja Ilian Angeli saivat liput osumaan sunnuntaina paremmin kuin lauantaina, näin ollen kelpo sijoitukset miehille (Pauli 6., Ilian 9.)

Nuorten puolella taso vähintäänkin säilyi ja osalla jopa selkeää parannusta mm. Iisakki Latonummen 3.sijalle ja velipoika Aaretin 7.sijalle H9RR voi nostaa peukun! Hienoa!

Konkareiden puolelta esiin nostetaan sunnuntain osalta Kirsi Koivuniemen 3.sija ja Karin varma veto hopeasijalle.

Alla listattuna kaikki sunnuntaina TopTeniin murtautuneet.

HOG sunnuntai 12.6. (pitkämatka):

H9RR: Iisakki Latonummi 3., Aaretti Latonummi 7.
D12: Ella Hakkarainen 7.
H12: Hermanni Latonummi 6.
D21E: Karoliina Ukskoski 1.
D50: Kirsi Koivuniemi 3.
H21E: Pauli Leinonen 6., Ilian Angeli 9.
H70: Kari Käyhkö 2.
H80: Risto Anjala 6.

Yhteistulosten perusteella TopTen:

H9RR: Iisakki Latonummi 5., Aaretti Latonummi 6.
H21E: Pauli Leinonen 8., Ilian Angeli 9.
H21A: Oula Järvensivu 8.
D50: Kirsi Koivuniemi 4.
H80: Risto Anjala 4.

Joutsenon Kullervon järjestämillä Rajarasteilla nähtiin yhteensä viisi sini-puna-valkonuttua kisailemassa. Lauantain keskimatkalla Annlinn Gaasenbeek voitti oman D16-sarjansa, Samu Kemppainen oli H12TR toinen ja Joonase Kemppainen H45-sarjassa 5. Sunnuntaina jatkettiin perinteiseen tyyliin pitkän matkan parissa ja mukana olivat perhe-Gaasenbeek. Cedric 3. (H12), Celine 3. (D13) ja Annlinn 2. (D16). Yhteistuloksissa Annlinn otti omansa eli voitto kotiin!

Tulokset (LA)

Tulokset (SU)

Yhteistulokset

Viikonloppuna tosiaan myös pyöräsuunnistettiin SM-tasolla lähes kivenheiton päässä eli Heinolassa.

Lauantaina ketjua laitettiin kireälle sprinttimatkoilla. Hopeisia mitaleita pääsivät tuulettamaan Kirsi Arvela D50-sarjassa ja Vesa Forsblom H50-sarjassa. Henri Arvela oli 4. sarjassa H20.

Vesa Forsblom (vas.)

Sunnuntain raastavalla pitkällä matkalla mitalit menivät sivusuun, mutta plaketin kylkeen polkaisi Tomi Nykänen 6. (H21).