Hennalan Mörköyllätys tulee taas!

Supersuosion saavuttanut Hennalan Mörköyllätys tulee taas!

Lahden Suunnistajat -37  ja Apulandia järjestävät yhteistyössä järjetyksessään kolmannen Mörköyllätys-suunnistuksen keskiviikkona 20.10.2021.

Tapahtuma järjestetään tuttuun tyyliin Apulandian pihasta. Suunnistus tapahtuu Hennalan vanhalla kasarmialueella, joka tarjoaa turvallisen taajamamiljöön kartan kanssa liikkumiseen ja rastien bongailuun päivän hämärtyessä/pimentyessä. Tämä koko perheelle suunnattu, jännittävä Mörköyllätys -suunnistustapahtuma on täysin ilmainen kaikille lapsille ja perheille!

Hämärä- ja pimeäseikkailut ovat aina yhtä jännittäviä ja mukavia. Rastien löytäminen otsa- tai taskulampun valolla tuo aina pikkuisen lisää hauskuutta ja mielenkiintoa suunnistukseen. Kannattaa siis ottaa oma pieni tai miksei isompikin valaisin mukaan niin pääsee oikein todenteolla tunnelmaan!

Kuten moni tietääkin, Mörköyllätyksen taustalla on hyvin pieni Mölli Mörkö. Mölli asuu Hennalassa aivan Apulandian kulmilla. Mölli on todella arvoituksellinen mörkö. Monikaan ei ole nähnyt Mölliä, mutta se tiedetään, että kiltti ja hyvin pieni se on. Ei siis ollenkaan pelottava, hieman hajamielinen vain.

Möllin tarina sen kuin jatkuu ja jälleen kerran jotain kummallista on tapahtunut Apulandian kulmilla. Mölli on taas seikkaillut kasarmialueella, sekä jättänyt arvoituksen ratkaistavaksi teille suunnistajille.

Lisätiedot ja tarkemmat ohjeet löydän tapahtuman sivuilta: https://www.ls37.fi/suunnistustapahtumat/hennalan-morkoyllatys/

Tsekkaa myös tapahtuman Facebook-sivut

Tervetuloa Mörköilemään, nauttimaan liikunnan ilosta, syksyisestä Hennalasta ja Apulandian herkuista koko perheen voimin!