Hippo-suunnistuskoulu päätökseen pimeäseikkailun merkeissä

Tapanilan ulkoilumajan pihapiiri kuhisi maanantai-iltana pieniä ja vähän suurempiakin suunnistajanalkuja, kun LS-37:n Hippo-suunnistuskoulun päättärit käynnistyivät. Aluksi palkittiin seuranmestaruuskisojen kolme parasta mitalein, jonka jälkeen muutamalle lapselle ojennettiin erityismainintana kunniakirja ja pokaali kehittymisestä suunnistajana ja innostuksesta oppimaan lisää. Lopuksi vielä kaikki suunnistuskoululaiset palkittiin aktiivisuudesta ja ahkeruudesta Hippo-suunnistuskouludiplomein ja Hippo-pussukoin. Menossa mukana oli myös Hanna-Hippo, joka herätti tietysti kiinnostusta etenkin ihan pienempien lasten kohdalla 🙂

Saimme myös mahtavan huomionosoituksen OP Päijät-Hämeeltä, kun LS-37:n Hippo-suunnistuskoululle myönnettiin kunniakirja.

Teette tärkeää työtä lasten ja perheiden hyväksi toteuttamalla Hippo-suunnistuskoulua. Lahjoitimme teille Hippo-suunnistuskoulun materiaalipaketin auttamaan teitä toiminnan toteuttamisessa parhaalla mahdollisella tavalla. Toivotamme menestystä ja iloisia hetkiä Hippo-suunnistuskouluun!

Kiitos kuuluukin siis kaikille meille

? Suunnistuskoululaiset; Mahtavaa, että olette innostuneita ja haluatte oppia lisää suunnistuksesta!

❤️ Huoltajat; Hienoa, että olette tuoneet lapsenne tämän upean lajin pariin!

? Ohjaajat; Teette arvokasta työtä, minkä ansiosta lapset viihtyvät ja innostuvat yhä enemmän lajista!

❤️ Ratamestarit; Huolella suunnitellut ja toteutut radat harjoituksissa ja kisoissa mahdollistaa lasten taidon kehittymisen!

?❤️ OP Päijät-Häme; Hippo-materiaalit ovat olleet ahkerasti käytössä ja palkinnot innostaneet lapsia yhä lisää!

Krissen suunnittelema ja toteuttama pimeäseikkailu oli jälleen kerran onnistunut. Innokkaasti ja ehkä hieman jännittyneinä lapset lähtivät pimeään metsään heijastinradalle ratkomaan eteen tulleita tehtäviä. Ja sattuipa matkalla löytymään myös pääkalloja ja hämähäkkejäkin. Hanna-Hippokin oli ehtinyt metsään antamaan yläfemmoja reippaille suunnistajille. Illan päätteeksi saatiin suut makiaksi perinteeksi muodostuneilla Berliininmunkeilla ja pillimehuilla.