7.9. iltarastit Pajulahdessa

Kun viimeksi Pajulahden iltarasteilla radat suuntautuivat pohjoiseen, suunnataan tällä kertaa länteen. Kaikilla radoilla käydään piipahtamassa kuvassa näkyvän Kakarlammin rantamilla.Tarjolla on seuraavat radat:

A-rata 6,2 km 1 : 10 000
B-rata 4,3 km 1 : 10 000 ja 1 : 7 500
C-rata 2,8 km 1 : 10 000 ja 1 : 7 500
D2-rata 2,1 km 1 : 7 500
D1-rata 1,8 km 1 : 7 500

A-rata käy kääntymässä Kulopalonkallion hienossa maastonosassa. B-rata käy kiertämässä majavien entisen asuinsijan, Kilpasen. Rata on suunnistuksellisesti helpompi, ja siinä pääsee käyttämään enemmän polkua. Lyhyemmät radat pyörähtävät Kakarlammin ympäri. Kaikki radat tulevat maaliin Kakarlamminkallion kautta.

Tapahtumapaikkana on Pajulahden urheiluopisto, jäähallin ja seikkailupuiston läheisyydessä. Navigaattoriin voi laittaa Pajulahdentie 135. Pajulahdentieltä on opastuskyltti Ylhäistentien risteyksessä. Pysäköinti tapahtuu jäähallin parkkipaikalle. Iltarastikärryltä on vajaan puolen kilometrin kävelymatka lähtöön metsäautotietä Seelammin suuntaan. Maalista on vajaan kilometrin kävely takaisin iltarastikärrylle.

Huomioithan, että lähtöaika syyskuussa on kello 17-18.30, paluu metsästä viimeistään kello 20.

Tapahtuma löytyy Rastilipusta.

Iltarastien isäntänä toimii Avenla.
avenlalogo

Tervetuloa suunnistamaan!

 

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

-Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille
-Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastivaunussa
-Metsään pääsee klo 17-18.30 (lokakuussa lauantaisin klo 11-13), joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli. Paluu kesällä metsästä viimeistään klo 20.00, lokakuussa klo 14.30.
-Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen
-Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen tapahtumasi.