Oomi Energia – Sprintti-iltarastit Länsiharjun koululla 1.9.

Tervetuloa Länsiharjun koululle ja lähiympäristöön sprinttailemaan Oomi Energia – Sprintti-iltarastien merkeissä keskiikkona 1.9.

Tarjolla on niin teknisiä sprinttivälejä kuin muutamia haastetta tuovia reitinvalintavälejäkin. Radoilla saattaa olla myös lisätty kiellettyjä kohteita, mitä maastosta ei löydy, joten olethan tarkkana.

A- ja B- rata tarjoavat muutaman pidemmän välin, sekä pientä ja tarkkaa “pyörittämistä”. C rata sijoittuu koulun lähialueelle, mutta tällä kertaa C-radallakin tarjotaan todellista haastetta ja sprinttisuunnistuspähkinöitä. Sopii siis loistavasti kaiken ikäisille.

Lapset ja perheet suunnistavat C-radan tuttuun tyyliin ilmaiseksi.

Länsiharjun koulun rastit toimivat loistavana harjoituksena kohti 8.9. järjestettävää AM-sprinttiä, unohtamatta heti perään tulevaa SM-sprinttiä Juvalla.

Lähdöt tapahtuvat klo 17-18.30 välisenä aikana. Radoilta tulisi olla pois klo 19.30 mennessä. Ilmoittautuminen (iltarastivaunu) ja pysäköinti koulun yläpuolella Vahva-Jussin lenkin kiertoliittymän kaakkoispuolella olevalla hiekkakentällä (Vahva-Jussin lenkki 42). Opastus kiertoliittymästä. Vaunulta matkaa lähtöön noin 120 m. Lähdöstä viitoitus K-pisteelle.

Radat ovat mitattu linnuntietä pitkin, mutta matkaa tulee varmasti enemmän reitinvalinnoista riippuen.
A-rata: n. 2,5km
B-rata: n. 2,0km
c-rata: n. 1 km,

Tutustuthan vielä sprintti-rastien yleisiin ohjeistuksiin osoitteesta https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/  Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Tapahtuma löytyy Rastilipusta.

Muistathan, että kysessä on iltarastit, joten valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten varovaisuutta liikenteessä ja kunnioitetaan muita kanssaliikkujia.

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

-Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille
-Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastivaunussa
-Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen
-Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen tapahtumasi.

Tervetuloa sprinttaamaan Länsiharjun koululle koko perheen voimin! Ratamestariterveisin Lilia Karttunen, Ismo Ojala ja Petteri Huikko.