Päijät-Hämeen Kompassi-cup huipentuu maanantaina Lahden Kiveriössä

Suomen Suunnistusliiton tälle vuodelle lanseerama lasten Kompassi-tapahtuma -konsepti ja sen Kompassi-cup kisasarja huipentuu Päijät-Hämeen osalta tulevana maanantaina finaaliosakilpailuun, joka järjestetään LS:n toimesta Lahden Kiveriössä. Kompassisarjat ovat 10-, 12- ja 14-vuotiaille, mutta finaaliosakisaan on erikseen suunniteltu rata myös 15-18 -vuotiaille. Ihan pienimmät suunnistajanalut voivat osallistua saattajasarjaan yhdessä huoltajan kanssa.

Jarmo Pikkarainen päivitti kesän aikana ansiokkaasti Kiveriön ulkoilualueen 1:4000 -mittakaavaiseen sprinttikarttaan. Ratamestarit Timo ja Maiju Lehtonen ovat puolestaan suunnitelleet matalan kynnyksen kilpailuun soveltuvat radat. Maasto soveltuu erinomaisesti lasten suunnistuskilpailulle, koska alue on turvallisen pieni ja sen kiertää valaistu kuntoreitti. Lisäksi pohja on hyväkulkuista, maastossa on hyvä näkyväisyys ja polkuja on mukavasti.

Kilpailuun ilmoittaudutaan Irma-palvelussa perjantaihin 3.9. mennessä. Kisasivuilla on julkaistuna kilpailukutsu sekä kilpailuohjeet, josta löytyy tarkempia tietoja mm. ratojen pituudesta ja rastien määrästä. Viikonlopun aikana julkaistaan vielä lähtölistat. Kaikki palkitaan maalissa – suut makiaksi 🙂

Tervetuloa kisaamaan ja näkemään suunnistuskavereita!

#suunnistus #nuorisuunta #tapahtumattähtäimessä #kompassitapahtumat #kompassicup