Pikamatkan paluu episodi 1 – Uusi toivo Granlund OY

Pikamatkan paluu episodi 1 – Uusi toivo Granlund Oy lähenee loppuaan. Maastossa on näkynyt jälleen ilahduttavan paljon porukkaa nauttimassa Päijät-Hämeen suunnistuksen parhaista paloista 🙂

Tulokset on nyt päivitetty (16.6)

Jos olet kiertänyt radan lähetähän GPX-käyräsi osoitteeseen pikamatkanpaluu@gmail.com 27.6 mennessä niin kerkeät vielä mukaan tuloksiin. Episodin lopulliset tulokset julkistetaan 28.6 mennessä. Premium paketin ostaneille järjestetään yhteinen analyysi kevään ratojen parhaista paloista sekä niihin liittyvisä suunnistusteknisistä pointeista 6.7 klo 18.00. Heille laitetaan infotaan asiaa sähköpostitse.

Tuleeko sinulle mieleen Episodi 1 radoista välejä tai suunnistusteknisiä vinkkejä joita haluaisit avattavan? Laita viestiä Allulle (aleksi.anttolainen@live.fi) niin otetaan joku väli somessa käsittelyyn 😉

Episodi 1 radat jäävät Laason Lasetusta lukuunottamatta harjoituskäyttöön – rasteilla jää kreppinauhat. Taitotreenejä halajavien kannattaa ottaa myös haltuun asteittain päivittyvä seuran taitoharjoituspankki.

Eikä mene kauakaan Episode 2 käynnistyy Lahti-Suunnistuksen jälkimainingeissa Tuohijärveltä ?❤️?