Lasten AM- ja Kompassi-viesti kisattiin hellesäässä Vesivehmaalla

Lasten (alle 14v.) Päijät-Hämeen viestialuemestaruudet ratkottiin helteisessä säässä Vesivehmaan lentokentän maastossa Asikkalan Raikkaan isännöiminä. Viesti oli samalla Suomen Suunnistusliiton lanseerama Kompassi-tapahtuma. Reilu 20 joukkuetta kirmasi yhteislähdöllä polkurikkaaseen maastoon. Jännitystä oli selvästi ilmassa, onhan viesteissä hieman erilainen fiilis kuin henkilökohtaisissa kisoissa.

Sinipunavärejä oli esillä kaikissa sarjoissa. Kultaiset mitalit ojennettin lopulta 10RR-tytöille (Hertta, Ella, Siiri) ja -pojille (Cedric, Eerikki, Elmo). TR-sarjoissa tuli myös voitot Lahteen tyttötrion (Celine, Saara, Uma) ja poikatrion (Eevert, Hermanni, Aaro) ansioista. Myös vanhimmat 14-sarjan ladyt (Helmiina, Jenna, Annlinn) ottivat voiton.

Mukava meininki ja vaiherikas viesti monessa sarjassa. Jälleen paljon uusia kokemuksia repussa 🙂

Lopputulokset

#suunnistus #nuorisuunta #tapahtumattähtäimessä #kompassitapahtumat #kompassicup

H10RR aluemestarit Elmo (vas.), Eerikki ja Cedric
D10RR kolme parasta joukkuetta. LS-37 mestarit Hertta (vas.), Ella ja Siiri.
H12TR voittajat Eevert (vas.), Hermanni ja Aaro.
H10RR palkintojenjako.