Päijät-Hämeen kompassi-tapahtumasarja käynnistyy maanantaina 17.5.

Nuorisosuunnistuksen alueelliset Kompassi-cupit käynnistyvät toukokuussa. Lapset ja nuoret pääsevät kisailemaan valtakunnallisesti yhtenäisellä tapahtumamallilla alueellisissa kulta- (13-14v.), hopea- (11-12v.) ja pronssikompassi-cupeissa (alle 10v.). Kompassi-tapahtumat toteutetaan Suunnistusliiton ja suunnistusseurojen yhteistyössä. Kompassi-tapahtumien tavoitteena on tuottaa lähikilpailuja, missä lapset ja perheet ovat keskiössä. (SSL 16.4.2021)

Päijät-Hämeen lasten Kompassi-tapahtumasarja alkaa maanantaina 17.5. LS -37:n isännöimällä osakilpailulla Launeen perhepuistossa. Kilpailukutsu on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu Irmassa. Rohkeasti kaikki suunnistajanalut mukaan ?

Kilpailuohjeet ja muut kilpailutiedot päivitetään tänne:
https://www.ls37.fi/suunnistuskoulut/lasten-suunnistuskoulu/kompassi-tapahtumat/

 

#suunnistus #nuorisuunta #tapahtumattähtäimessä #kompassitapahtumat #kompassicup