Kevään toistaiseksi kiireisimmän kisaviikonlopun tulosantia

Pauli Leinonen

Viikonloppuna käytiin kisoja miltei joka osassa Suomea, missä se vain on lumitilanteen osalta mahdolista. Kisoja oli Joutsenossa, Lapualla, Evolla ja Porissa. Kaikkiaan 20 sinipunavalkoista otti osaa näihin karkeloihin ja tässä hiukan parhaita paloja tuloksista.

Rajarastit, Joutseno
Viikonlopun nimi oli selkeästi Nurmela. Anu (D45) otti kaksipäiväisessä kisassa sijat 1. ja 2. ja voitti yhteiskilpailun. Paljon huonommaksi ei jäänyt jälkikasvukaan kun Helmiina (D14) otti sijat 3. ja 2. (yht. 2) ja Eevert (H12A) 6. ja 1 (yht. 2). Onneksi yhteistulosten palkintopallisijat eivät olleet täysin Nurmeloiden varassa kun Aapo (H18) suunnisti sijoille 2. & 3. (yht. 2).

Virkiän Kevätkansalliset, Lapua
Näissä kisoissa oli edustusta myös pääsarjoissa. Hyvää kevätkuntoa osoitti mm. Pauli ollen lauantain keskimatkan 7. ja sunnuntain pitkän matkan 2. Yhteistuloksiin kirjattiin myös 2. sija vain vajaat 2min kärjestä. Tuomo voitti vielä keskimatkalla Paulin täpärästi, mutta pitkällä matkalla ero kääntyi selvästi Pauli hyväksi. tuomo oli sunnuntain 14.

Myös naisten sarjassa tuli “pistesijoja” melkein paikallisen Karoliinan suunnistamana. Tuomon tavoin keskimatka kulki paremmin ja tuloksena 4. sija. Pitkän matkan puolessa välissä tuli yksi iso pummi ja sija oli 7.

Keskimatka tuntui olevan Paulia lukuunottamatta parempi kilpailumuoto kun myös veteraanien puolella Ari otti keskarilta 2. sijan. Sunnuntaina tulikin sitten yksi “vähän isompi” pummi ja sijoitus juuri ja juuri kymppisakissa.

Evo-pyöräsuunnistus
Evolla kisailtiin myös keski- ja pitkänmatkan koitokset. Kuuden sakkiin polki yhteistuloksissa neljä seuran jäsentä. Satu oli D35-sarjan 4. Samaiselle sijalle polki H50-sarjassa Vesa ja melkein heti perässä Heikki ollen 6. Ja toinen kutospaikka tuli lähes kotimaastoissa polkeneelle Tomille (H21).