Lasten aluekupin finaali kisataan maanantaina Salpakankaan koulun maastossa

Päijät-Hämeen Lasten aluekupin III ja viimeinen osakilpailu suunnistetaan Hollolassa Salpakankaan koulun takamaastossa maanantaina 14.9. klo 18 alkaen. Aluekupin kilpailu on matalan kynnyksen suunnistustapahtuma eikä osallistujalla tarvitse olla kilpailulisenssiä. Finaalikilpailussa on jaossa korotetut pisteet. Kilpailu on samalla järjestävän seuran LS-37:n alle 14-vuotiaiden seuranmestaruuskilpailu.

Kilpailuun ilmoittaudutaan perjantaihin mennessä. Odotettavissa on melko isot lasten iltakilpailut noin 100 osallistujan voimin. Kaikki osallistujat palkitaan maalissa yhteistyössä OP Päijät-Häme, Lumonite ja Fazer Lahti. Ja aluekupin finaalin kunniaksi sarjoissa H/D8RR-H/D13 palkitaan vielä yhteiskupin kolme parasta Päijät-Hämeen suunnistusalueen tukemilla pokaaleilla.

Kisasivut

Tervetuloa!