Saksalan säksätys – uusi kartta ja vanhat kujeet!

Tervetuloa sprinttaamaan Saksalaan.

Nyt tarjoillaan kaikkea uutta; alue, kartta ja ratamestari. Muuten palataan sunnuntain viestiliigan kuntosprintin jälkeen sprintti-iltarasteilla totuttuihin järjestelyihin. Upouuden kartan pääset testaamaan torstaina 10.9. klo 17.00 – 18.30 välisenä aikana.

Ilmoittautumispaikka sijaitsee Hakakatu 2 kiinteistön pihalla. Opastus Vanhanradankadun ja Hakakadun risteyksessä. Pysäköinnit viereisten kiinteistöjen Hakakatu 1 ja 4 pihoilla.

 

  • normaalit Emit-leimasimet ja –kortit
  • ratavaihtoehtoina kolme laadukasta rataa eli A (3,3 km), B (2,3 km) ja C (1,4 km)
  • C-radalla (perherata) sprintin makuun pääsevät lapset, perheet ja vasta-alkajat
  • perheet ja alle 16-v sprinttailevat ilmaiseksi, muilta karttamaksu 6 €
  • A-radalle pyritään tarjoilemaan riittävästi haastetta, SM-sprintti silmällä pitäen. Tarjolla myös irralliset rastinmääritteet.
  • A- ja B-radoilla kartan saa vasta lähtöhetkellä ja lähdöstä johtaa lyhyt viitoitus K-pisteelle

Luethan vielä yleiset ohjeet sprinttirasteihin liittyen https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/ sekä sprintin kielletyt kohteet: https://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/saannot-ja-ohjeet/sprinttisuunnistuksen-kielletyt-ja-vastaavat-sallitut-kohteet/.

Karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita (violetti rasterointi) ei ole merkitty maastoon, mutta niille meno on ehdottomasti kielletty. Muista myös, että oliivin vihreällä merkityille alueille ei saa mennä. Tumman vihreällä merkityt pensasaidat ja pensaikot ovat myös sellaisia kohteita, joiden läpi tai yli ei saa kulkea vaikka siitä pääsikin.

Tervetuloa sprinttaamaan koko perheen voimin!