Iltarastit Santaveräjällä 15.9.

Kolmanneksi viimeiset tiistaina järjestettävät iltarastit pidetään 15.9. Santaveräjän kartalla Tennilässä. Maastossa on suhteellisen hyvä pohja, heinää tosin riittää. Tule testaamaan suunnistustaitoasi haasteelliseen supikkoon.

A-rata 5,5 km, B-rata 4,1 km, C-rata 3,6 km, D-rata 2,1 km.

Lähdöt klo 17-18.30 ja paluu viimeistään klo 20.

Rastit jäävät metsään omatoimirasteina lauantaihin 19.9. asti. Omatoimisuunnistajat voivat ladata kartan Rastilippu-palvelusta tai olla yhteydessä toimistoon kartan saamiseksi.

Tervetuloa toivottavat ratamestarit Tömäys ja Koikka

Edit. Korjattu toiseksi viimeiset kolmanneksi viimeiseksi 😀 Kiitos lukijoille tarkkuudesta!

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

  • Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille.
  • Avaimet säilytetään itse, avainteline ei ole käytössä.
  • Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastikärryllä.
  • Metsään pääsee klo 17-18.30, joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli, aikaisemmin lähtijöitä on ollut yleensä eniten heti alussa. Paluu metsästä viimeistään klo 20.00.
  • Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen.
  • Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen. Paikan päällä käteisellä maksettaessa vain tasaraha on mahdollinen!