Iltarastit Hälvälässä 21.7

Iltarastit jatkuvat Hälvälässä 21.7. Kuntosuunnistajat pääsevät testaamaan edellisen viikonlopun Lahti-suunnistuksen rastipisteitä omilla radoillaan. Maasto on tuttu suppamaasto, joka tarjoaa etenkin A- ja C- radoille haastavia rastipisteitä. Maastossa on erityisen paljon polkuja ja uria etenkin lyhyimmillä radoilla sekä pitempien ratojen alku- ja loppuosilla.

Tiistaina suunnistamaan pääsee klo 17-19. Rasteja ei tälläkään kertaa jätetä maastoon seuraavalle viikolle, joten ainoa mahdollisuus osallistua on tiistai-iltana.

Ratavaihtoehdot:
A: 6,0 km 15 rastia
B: 4,5 km 12 rastia
C: 3,0 km 12 rastia
D: 1,6 km 7 rastia

Tavallisten ratojen lisäksi tällä viikolla on viestiharjoitus. Kokoontuminen iltarastivaunulle klo 18 ja yhteislähtö klo 18.10. Omat verryttelyt ennen sitä.

Iltarastien ja kaikkien kanssasuunnistajien turvallisuuden takaamiseksi noudatamme korona-ajan yleisiä ohjeita. Muistakaa, että mukana on myös riskiryhmiin kuuluvia suunnistajia!

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

  • Sairaanatai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille
  • Avaimet säilytetään itse, avainteline ei ole käytössä
  • Käsidesiätulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastikärryllä
  • Metsään pääsee klo 17-19, joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli, aikaisemmin lähtijöitä on ollut yleensä eniten heti alussa. Paluu metsästä viimeistään klo 20.30.
  • Pidä riittävä etäisyys(2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen
  • Maksamielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen Paikan päällä käteisellä maksettaessa vain tasaraha on mahdollinen!