Treenejä tarjolla Lahti-Suunnistukseen tulijoille

Lahti-Suunnistukseen tulijoiden kannattaa ottaa ilo irti suunnistuskesästä Lahden seudulla. Treenipankista löytyy loistavia suunnistusharjoituksia vaativaankin makuun. Lisäksi Lahdesta löytyy 2 uuden uutukaista MoBo-rataa, Tapanilasta sekä Karistosta. Ne sopivat nuoremmillekin harrastajille. Toimistomme on auki Tapanilan hiihtomajalla arkisin 9-14 ja sieltä löytyy monia karttoja hyvälaatuisina tulosteina. Viikonlopun toimituksista on hyvä sopia erikseen. Lahti-Suunnistuksen jälkeisenä tiistaina Hälvälän kisamaastoissa on mahdollisuus osallistua myös tasokkaaseen viestitreeniin iltarastien yhteydessä. Lisätiedot kalenteristamme.

Luonnollisesti kannattaa myös varata majoitus kumppanimme Pajulahden Urheiluopiston hienoista puitteista, jossa myös osa treenipankkimme treeneistä on. Kisaviikonlopuksi tarjoamme erityisen tarjouspaketin: Opistotaso 45 euroa/yö aamupalalla, hotellitaso 65e/yö aamupalalla. Varaus suoraan opiston myynnistä.